Julienne Vaessen Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM
Schinnen
Sinds 2001
  • dé specialist op het gebied van voeding en diëten in Zuid-Limburg
  • praktisch, persoonlijk en professioneel
  • zo goed mogelijke aansluiting bij uw bestaande eetgewoontes
  • begeleiding op individuele basis en in groepen
  • met een gecombineerde aanpak van coaching en lichaamsanalyse
  • gecertificeerd PowerSlim coach
06-53819906
e-mail
website
Julienne Vaessen

Bedrijfsinfo

De specialist op het gebied van voeding
De diëtiste is dé specialist op het gebied van voeding en diëten.

Vaessen Voedingsadvies is dé specialist op het gebied van voeding en diëten in Zuid-Limburg. Wij geven een gefundeerd advies over uw voeding. Gezond en verstandig eten is de beste weg naar een goede gezondheid. Vaessen Voedingsadvies adviseert u op een praktische, persoonlijke en professionele manier over "verstandig eten" die zo goed mogelijk aansluit bij uw bestaande eetgewoontes.

Onze werkwijze
De werkwijze van Vaessen Voedingsadvies

Wij bieden maatwerk aan en begeleiden cliënten op individuele basis en in groepen.
Onze lichaams- analyse geeft u inzicht in gewicht, spiermassa, vetmassa, ruststofwisseling en uw metabolische leeftijd. De ervaring leert dat de gecombineerde aanpak van coaching en lichaamsanalyse erg motiverend is en een eventuele gewenste verandering van uw gedrag stimuleert.

Diëtist of voedingsconsulent
Diëtist of voedingsconsulent?Vaak denkt men dat een gewichts- of voedingsconsulent hetzelfde is als een diëtist. Dit is echter niet het geval. De titel diëtist is een beschermde titel. Om de titel diëtist te mogen gebruiken moet de vierjarige HBO-opleiding Voeding &Diëtetiek succesvol zijn afgerond.

De titel gewichtsconsulent is geen beschermde titel. Dit betekent dat iedereen zich in principe gewichtsconsulent mag noemen. Artsen zullen bij complexe vormen van overgewicht, bij medische indicaties en/of indien uw overgewicht een psychische oorzaak heeft, altijd doorverwijzen naar een diëtist.

PowerSlim
Voedingsadvies is gecertificeerd PowerSlim coach. PowerSlim biedt een heerlijk assortiment van lekkere en gangbare producten met een uitgebalanceerde samenstelling, zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo'n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Julienne Vaessen, diëtist van Vaessen Voedingsadvies
Julienne Vaessen, uw dietist in Schinnen, Zuid-LimburgIk ben Julienne Vaessen en heb in 2001 Vaessen Voedingsadvies opgericht. Daarvoor heb ik ruim 17 jaar bij verschillende organisaties als diëtist in loondienst gewerkt. Ik heb de stap genomen om een eigen bedrijf te starten, omdat dit mij de mogelijkheid gaf om op mijn eigen persoonlijke manier invulling te geven aan de uitoefening van mijn beroep.

Samenbrengen van ambitie, realisme en gevoel.
Kan een website of woorden in een folder uitdrukking geven aan aanpak, betrokkenheid en resultaat?

Om iets uit te drukken kun je niet om woorden heen.
Op deze site wordt in woorden en beelden omschreven wat ik, Julienne Vaessen, doe en waar ik voor sta.

Maar, hoe goed beschreven ook, bovenal staat uw gevoel...
en dat is de basis waarop ik graag iets voor u wil betekenen.

Een afspraak maken met Vaessen Voedingsadvies
JulienneVaessen van Vaessen VoedingsadviesBent u nieuwsgierig geworden naar hoe Vaessen Voedingsadvies u kan helpen of wilt u een afspraak maken, bel of mail dan met Julienne Vaessen. Als zij uw telefoon niet kan beantwoorden, spreek dan de Voicemail in met uw naam, uw telefoonnummer en uw vraag, dan belt zij u dezelfde dag nog terug.