Diëtistenpraktijk Christine Bonné

Hoofdstraat 39
6436 CB
Amstenrade
Sinds 2006
  • voeding in balans
  • zelfstandig en duurzaam een goede kwaliteit van leven bieden
  • een goede eetgewoonte en leefstijl aanleren
  • ingeschreven en gekwalificeerd in het kwaliteitsregister voor paramedici
045-5715743
e-mail
website
Christine Bonné

Bedrijfsinfo

Uw voeding in balans?
Uw diëtist helpt u daarbij!
Individuele behandelingen bij :

• overgewicht (kind en volwassene)
• ondergewicht
• diabetes mellitus
• hart- en vaatziekten
• maag- en darmklachten (o.a. het nieuwe FODMAP dieet)
• COPD
• oncologie
• voedingsadviezen bij neurologische aandoeningen
• voedingsadviezen bij reumatische aandoeningen
• voeding en sport

Een afspraak maken
Wij proberen een afspraak aan te bieden binnen 5 dagen. Voor een eerste afspraak reserveren wij ongeveer een uur. Een aantal locaties binnen onze praktijk zijn erg druk bezocht en het zou kunnen dat wij u een afspraak aanbieden welke niet bij u in de nabije omgeving is. Wij hebben spreekuur op alle werkdagen van de week. In het weekend en in de avonden zijn wij gesloten.

Vergoeding en kosten
Uw zorgverzekering vergoedt 3 uur in de basisverzekering per jaar. U dient rekening te houden met het eigen risico bedrag wat geldt over de basisverzekering. Het eigen risico kan per jaar verschillen. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten zou het mogelijk kunnen zijn dat u recht heeft op meer uren vergoeding. Over deze uren geldt geen eigenrisico. Kijk altijd goed uw polis na of neem contact op met uw zorgverzekering. Zie verder de uitgebreidere uitleg hierover.

Indien uw consulten niet meer vergoed worden door de zorgverzekering wordt u vriendelijk verzocht om de rekening die u met de post krijgt per bank te betalen. Mocht u nog vragen hierover hebben neem dan gerust contact op.

Christine Bonné
Afgestudeerd aan de Hoge School Heerlen in 1988, Voeding en Diëtetiek, ben ik gaan werken als diëtist in de eerste jaren ter vervanging van collega's. In 1999 in vaste dienst gekomen en gewerkt tot 2006 bij Voeding en Dieet Meander. In april 2006 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk, welke al heel snel groeide. Behalve mijn studie en nascholingen vind ik het erg belangrijk om goed naar mensen te luisteren. Mijn gedrevenheid en gevoel voor respect naar iedereen zijn mijn sterke eigenschappen. Mijn visie: graag wil ik eenieder helpen om zelfstandig en duurzaam een goede kwaliteit van leven te bieden. Een goede eetgewoonte en leefstijl aan te leren. Om te gaan met de voedingsbeperkingen indien iemand deze heeft.

Femke Terpstra
Afgestudeerd in 2010, nadat ik mijn eindstage heb gelopen bij Diëtistenpraktijk Christine Bonné. Na mijn studie heb ik kort in dienstverband gewerkt en na 6 mnd ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. In 2015 ben ik opnieuw in contact gekomen met Christine Bonné en zijn wij samen gaan werken. Hierbij kwam ik in aanraking met een breed scala aan dieet technische diagnosen. 1 januari 2018 ben ik fulltime in dienst bij CBDieet en verzorg ik met veel enthousiasme de spreekuren in Hoensbroek, Heerlen, Heerlerheide en Brunssum. Ik sta achter de visie van de praktijk.

Ineke Palmen
Sids 2009 ondersteun ik de praktijk met de administratieve werkzaamheden. Ik verzorg de afspraken en ben het aanspreekpunt voor de praktijk. Hierbij probeer ik u netjes en respectvol te woord te staan en u zo goed mogelijk te helpen. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig. Indien u mij telefonisch niet direct kunt bereiken spreek dan duidelijk uw vraag, naam en telefoonnummer in de voicemail; u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door mij of één van de diëtisten.

Detail info

Openingstijden

ma - do hele dag 
vrijdag ochtend