Diëtiek Envida Oirsbeek

Dorpstraat 63
6438 JT
Oirsbeek
  • dieetadvisering
  • werktsamen met u aan een gezonde(re) leefwijze
  • afgestemd op uw persoonlijke gezondheidssituatie
  • zoveel mogelijk gericht op mogelijkheden en zo min mogelijk op beperkingen
  • we houden ook rekening met uw voorkeuren
043-3690690
e-mail
website

Bedrijfsinfo


Behandeling van de diëtist
U kunt een diëtist van Envida inschakelen als u bijvoorbeeld kampt met overgewicht, ondergewicht, bij een verhoogd cholesterolgehalte, allergieën en diabetes.

Diëtisten van Envida werken samen met u aan een gezonde(re) leefwijze. De adviezen die u van hen krijgt, zijn afgestemd op uw persoonlijke gezondheidssituatie. Uitgangspunt is dat u zich bewust wordt van wat u eet en welke gevolgen uw voedingsgewoonten kunnen hebben voor uw gezondheid en welbevinden.

Met de juiste voeding kunt u klachten voorkomen, uw gezondheid op peil houden of sneller herstellen na een operatie. Ons advies is altijd zoveel mogelijk gericht op mogelijkheden en zo min mogelijk op beperkingen.

U kunt een diëtist inschakelen als u bijvoorbeeld kampt met overgewicht, ondergewicht, bij een verhoogd cholesterolgehalte, allergieën en diabetes. Maar onze diëtisten kunnen u ook prima adviseren over uw eetgewoonten in relatie tot het ouder worden, over wat u kunt eten voor of na een ingrijpende operatie of als u een behandeling ondergaat als kankerpatiënt. Heeft u andere vragen over voeding en gezondheid? Ook daarvoor kunt u bij onze diëtist terecht.

Gezellig blijven tafelen
Wij kijken niet alleen naar uw medische achtergrond, maar houden ook rekening met uw voorkeuren. Eten moet u namelijk energie geven en niet ontnemen. Net als u vinden wij dat tafelen vooral gezellig en lekker hoort te zijn. Dat plezier willen wij u niet ontnemen.

Voeding bij een ziekte of behandeling
Door de hulp van de diëtist(e) van Envida voelt u zich vaak beter, slaat een medische behandeling beter aan en wordt u -zo mogelijk- ook beter. Onze diëtisten werken nauw samen met uw arts of behandelaar om ervoor te zorgen dat u de juiste voeding krijgt.
Kinderen en jongeren met overgewicht kunnen speciale programma's volgen waarin wij sportactiviteiten en voedingsadviezen gecombineerd aanbieden.
___________________________