Nutripunt

Klein Haasdal 4
6333 AK
Schimmert
Sinds 2022
  • de nieuwe naam van Diëtheek Zuid-Limburg
  • met een team van gespecialiseerde diëtisten
  • coaching bij leefstijlverandering en aanpassing van voeding en voedingsgewoontes
  • bij gezondheid en ziekte
  • met moderne en geavanceerde apparatuur
  • hét punt voor jouw voedingszorg 

 

043-3632487
e-mail
website
Denise Mommers

Bedrijfsinfo

Welkom bij Nutripunt! Hét punt voor jouw voedingszorg.

Nutripunt is een nieuwe naam voor een bekende diëtistenpraktijk in Zuid-Limburg.

Eind 2011 startte praktijkhouder Johan Bruijnen zijn eigen diëtistenpraktijk in Maastricht, Diëtheek Maastricht en Heuvelland, en sloot zich aan bij de landelijke franchiseorganisatie Diëtheek Nederland. In de loop der jaren groeide het aantal spreekuurlocaties. Niet alleen in Maastricht, maar ook in het Heuvelland, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek, waardoor de naam van de praktijk op een gegeven moment werd gewijzigd in Diëtheek Zuid-Limburg. Met de groei van de praktijk, groeide ook Johans diëtistenteam uit tot een groep van zo’n tien deskundige en enthousiaste collega’s. Een team waar Johan trots op is en een team dat nog steeds staat voor de persoonlijke benadering en kwaliteit welke sinds 2011 al hoog in het vaandel staan. De laatste mijlpaal dateert van afgelopen januari 2023: de praktijk wordt losgekoppeld van de landelijke organisatie Diëtheek Nederland...

Welkom bij Nutripunt! Hét punt voor jouw voedingszorg.

Nutripunt is een nieuwe naam voor een bekende diëtistenpraktijk in Zuid-Limburg.

Eind 2011 startte praktijkhouder Johan Bruijnen zijn eigen diëtistenpraktijk in Maastricht, Diëtheek Maastricht en Heuvelland, en sloot zich aan bij de landelijke franchiseorganisatie Diëtheek Nederland. In de loop der jaren groeide het aantal spreekuurlocaties. Niet alleen in Maastricht, maar ook in het Heuvelland, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek, waardoor de naam van de praktijk op een gegeven moment werd gewijzigd in Diëtheek Zuid-Limburg. Met de groei van de praktijk, groeide ook Johans diëtistenteam uit tot een groep van zo’n tien deskundige en enthousiaste collega’s. Een team waar Johan trots op is en een team dat nog steeds staat voor de persoonlijke benadering en kwaliteit welke sinds 2011 al hoog in het vaandel staan. De laatste mijlpaal dateert van afgelopen januari 2023: de praktijk wordt losgekoppeld van de landelijke organisatie Diëtheek Nederland, en gaat verder onder de nieuwe praktijknaam “Nutripunt”. Hét punt voor jouw voedingszorg, nog steeds op de vertrouwde spreekuurlocaties dicht bij jou in de buurt waar je geholpen wordt door jouw eigen diëtist.

Bij Nutripunt staat een team van gespecialiseerde diëtisten voor je klaar, zowel overdag als in de avonduren. We zijn deskundig in coaching bij leefstijlverandering en aanpassing van voeding en voedingsgewoontes bij gezondheid en ziekte. We kijken samen met jou wat jouw doelen zijn en wat jij wil bereiken. We willen graag weten wat de vraag is achter de vraag. Jouw hulpvraag staat centraal. We maken samen een plan en zo gaat het lukken om blijvende gedragsverandering en nieuwe (voedings)gewoontes te ontwikkelen.

Bij veel ziekten en aandoeningen speelt voeding een grote rol en kan het belangrijk zijn dat je voeding aangepast wordt waardoor jij je beter gaat voelen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld kanker (zowel tijdens als na de behandelingsfase), een te hoog cholesterol, nierziekten, maag-darm-leverziekten, diabetes of COPD. Binnen het team diëtisten van Nutripunt werken we met specialisaties en aandachtsgebieden. Zo zijn er diëtisten die gespecialiseerd zijn in diabetes, oncologie of de ziekte van Parkinson. Andere collega’s houden zich weer vooral bezig met de begeleiding van sporters, kinderen of juist de ouderen. Binnen de praktijk werken we op veel locaties met met moderne en geavanceerde apparatuur, waarmee niet alleen je gewicht, maar ook je lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en stofwisselingssnelheid gemeten kunnen worden. Naast individuele begeleiding lopen er ook geregeld cursussen en activiteiten die samen met andere disciplines worden georganiseerd, zoals de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).

Heb je vragen of ben je op zoek naar informatie, aarzel dan niet op contact op te nemen.

Nutripunt Schimmert is gevestigd in Gezondheidscentrum d’n Dippo
De spreekkamer bevindt zich in het gezondheidscentrum d’n Dippo. Je mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping, bereikbaar via trap of lift. De diëtist komt je hier halen. Het gezondheidscentrum ligt centraal in Zuid-Limburg, is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor, naast en achter het pand. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Binnen het centrum wordt intensief samengewerkt met de diverse disciplines.

Detail info

Openingstijden

maandag in de even week van 8.00 tot 16.30 uur