CLAUDIE BEUSEN VOEDINGS - en GEWICHTSCONSULENTE

Kleverstraat 15
6333 AA
Schimmert
  • voor een persoonlijk voedingsadvies
  • begeleid, adviseer en motiveer
  • voor mensen met gewichts- en/of voedingsproblemen
  • ook voor vragen over een gezond eet-, beweeg- en leefpatroon
  • samen een stappenplan afspreken
  • ik gebruik geen shakes of andere afslankmiddelen
06-23839519
045-4042630
e-mail
website
Claudie Beusen

Bedrijfsinfo

WIE BEN IK?
Mijn naam is Claudie Beusen-Lemmens. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in voeding en gezondheid.

Ik heb jaren in de reguliere zorg gewerkt, eerst als wijkverpleegkundige en later als verpleegkundige in de thuisbegeleiding bij kinderen met een verstandelijke beperking. In 2010 heb ik de opleiding tot VGL (voeding, gezondheid en leefwijze) consulente afgerond. Dit is een tweejarige opleiding in de natuurlijke gezondheidszorg. Na bijscholing voor gewichtsconsulente heb ik me in april 2016 aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.

Verder heb ik de volgende cursussen/opleidingen gevolgd:

  • orthomoleculaire voedingsleer.
  • darmtherapie en voeding.
  • gezond zwanger worden, gezond zwanger zijn.
  • specialisatie sportvoeding.

_______________________

Ik begeleid, adviseer en motiveer mensen met gewichts- en/of voedingsproblemen. Ook kunt u bij mij terecht met vragen over een gezond eet-, beweeg- en leefpatroon.
Ik werk met een voedingsdagboek. Door dit te doen krijgt u (en ik natuurlijk ook) inzicht in uw huidig voedingspatroon. Als we dit inzicht hebben, kunnen we samen een stappenplan afspreken.
De bedoeling is dat u zich bewust wordt van de consequenties van de keuzes die u dagelijks maakt. Door het stappenplan verloopt dit proces geleidelijk en gaat niet in één keer uw hele voedingspatroon op de schop. Het resultaat zal ook meer structureel zijn.
Ik begin met een intakegesprek gevolgd door een aantal vervolg consulten waarin gezonde voeding en bewegingsadviezen centraal staan.
Hoeveel consulten nodig zijn is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Dit gaat altijd in onderling overleg.
Begeleiding is op basis van gezonde, natuurlijke voeding.
Ik gebruik geen shakes of andere afslankmiddelen. Ik ga uit van een verandering van uw leef- en eetpatroon. Dit is natuurlijk moeilijker, maar het resultaat is blijvender. Het gebruik van shakes en dergelijke zijn korte termijn hulpmiddelen. Daarnaast ben ik geen voorstander van het gebruik van dit soort middelen en zal deze dan ook nooit gebruiken/adviseren.
Ik geef een persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, lidnummer 3679, daardoor worden de consulten in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.
______________________________

TARIEF
Begeleiding kost 35 euro per uur exclusief BTW (21%).
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, lidnummer 3679, daardoor worden de consulten in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.
Voor meer informatie zie www.gewichtsconsulenten.nl of raadpleeg uw eigen polis.
Als lid van de BGN ben ik verplicht om bij- en nascholingscursussen te volgen en zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.