Welzijnspraktijk Thanda

Thull 33
6365 AC
Schinnen
  • voeding
  • gezondheid
  • leefwijze
  • paramedisch natuurgeneeskundig therapeut
  • in een mooi natuurgebied
  • maak geheel vrijblijvend een afspraak 
06-27463139
e-mail
website
Annelies Wijts-Verbocht

Bedrijfsinfo

WELKOM BIJ THANDA
Welzijnspraktijk Thanda ligt in een mooi natuurgebied. Van hieruit wil ik een vraagbaak zijn voor mensen die begeleiding zoeken. Ik adviseer, begeleid en motiveer mensen met vraagstukken op het gebied van voeding/gewicht, gezondheid en leefwijze. Onderdeel van mijn unieke aanpak is dat ik met mijn cliënt de natuur intrek. Ik noem mijn werkwijze Kom, Beweeg! en 4 de verandering. Hierin staan de vier elementen in combinatie met het seizoen centraal. Mijn uitgangspunt is dat cliënten zelf actief zijn tijdens mijn begeleiding en dat zorgt voor bewustwording. Ik geef ondersteuning in een persoonlijk proces en help om stil te staan bij verandering, verlies, pijn, verdriet, vreugde en groei. Door het toepassen van technieken en methodieken geef ik inzicht in patronen die je leeft in je denken en in je gedrag. Maar het kan ook fijn zijn begeleiding te hebben in het opnieuw vinden van je passie en je drijfveren, om mogelijk een andere weg in te slaan.
__________________________

Ben jij toe aan een andere leefwijze maar weet je niet hoe je de eerste stap kan zetten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met mij. Samen met jou leer ik je zien en ervaren dat het niet zo moeilijk is om naar de taal van je eigen lichaam te luisteren.

Samengevat staat Thanda voor:
Zorg op maat, persoonlijke aandacht, beleving en welbevinden "ontzorgen", kwaliteit van leven en zelfredzaamheid.

Thanda is er voor:
Mensen die op zoek zijn naar een persoonlijk advies betreffende hun voeding, gezondheid en leefwijze. Mensen die hun lichamelijk functioneren willen verbeteren. Mensen die een dagbesteding zoeken. Mensen in een re-integratietraject, UWV en COA. Mensen die in aanmerking komen voor een PGB. Participatieprojecten, zorginstellingen en scholen.

Detail info