Echocentrum het Lichtpunt

Dorpstraat 37
6361 EK
Nuth
Sinds 2005
  • op een persoonlijke wijze kennismaken met uw ongeboren kindje
  • onder gediplomeerde begeleiding
  • in een prettige en ongedwongen sfeer
  • medische echo (20 weken)
  • pret-echo (2D, 3D en 4D)
  • aanstaande grootouders of andere genodigden zijn ook van harte welkom
06-46422875
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Welkom bij Echocentrum Het Lichtpunt

Wij laten u graag op een persoonlijke wijze kennismaken met uw ongeboren kindje. Dit gebeurt onder gediplomeerde begeleiding in een prettige en ongedwongen sfeer, waarbij ook bijvoorbeeld aanstaande grootouders of andere genodigden van harte welkom zijn.

Echocentrum het Lichtpunt is in 2005 begonnen met het aanbieden van echo's voor de particuliere markt. Na vele jaren echosystemen in Nederland verkocht te hebben en hiermee in veel ziekenhuizen en particuliere instellingen "binnen" hebben mogen kijken, werd het tijd voor iets anders. Meer persoonlijk, warmer en toch een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles in een professionele omgeving.

Jarenlange ervaring met aanstaande ouders gaf ons een goed beeld wat prettig is tijdens een echobezoek. Vanuit de ouders en hun aanstaande kind gedacht, hun lichtpuntje, ontstond een concept dat uniek te noemen is in Nederland. Een echocentrum dat eerder aandoet als een gezellig huis, ingericht met de modernste apparatuur en een gastvrije ontvangst en houding van de medewerkers. Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de mogelijkheid om buiten kantoortijden om afspraken te maken toe. Maar het belangrijkste is de aandacht en tijd die voor het echoconsult gepland staat. Hierdoor voelen aanstaande ouders zich niet opgejaagd en mogen er ook persoonlijke zaken aan de orde komen.

Wij blijven nieuwe ontwikkelingen in de markt op echogebied op de voet volgen. Onze echoscopiste, Monique Bonné is verbonden als docente aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven voor de medische twintig weken echo-opleiding. Dit en de vele bijscholingen die gevolgd worden zorgen voor een adequate inhoudelijke kennis. 2006 zijn wij in het bezit van een overeenkomst van het regionale centrum voor prenatale screening te Maastricht voor het maken van medische echo's. Uw medische echo wordt door Monique Bonné , Asta Janssen of Sanne Wolfs uitgevoerd. Allen zijn hoog opgeleid en zeer betrokken bij u en uw kindje. Steeds meer aanstaande ouders ontdekken de rustige omgeving en de persoonlijke aandacht. Laten we eerlijk zijn; een medische 20-weken echo (SEO) is al spannend genoeg...

Ons team staat klaar voor al uw vragen, zorgen en wensen.

Namens Monique Bonné, Asta Janssen, Sanne Wolfs, en Marianne Hanbeukers; het Lichtpunt is voor iedereen...

Detail info