Samen! complete zorg thuis

Altaarstraat 7-a
6365 AH
Schinnen
Sinds 2018
  • om uw leven meer comfort en kwaliteit te geven
  • wij werken in kleine teams
  • elke keer een vertrouwd gezicht
  • persoonlijke verzorging en verpleging
  • palliatieve zorg
  • 24-uurs zorg
06-83184512
e-mail
website
Elleke en Maartje Simon

Bedrijfsinfo

Samen!Uw complete zorg thuis
Heeft u thuiszorg nodig, een team dat volledig voor u gaat en u begrijpt? Dat 24 uur per dag zorg kan verlenen, of net die extra steun biedt in de laatste fase?

Persoonlijke verzorging en Verpleging
Er kan een moment komen waarop u verpleging of verzorging in uw thuissituatie nodig heeft. Soms vanwege een chronische ziekte, maar soms ook tijdelijk na een ziekenhuisopname. Samen! biedt u Verpleging &Verzorging thuis.

Palliatieve zorg
Onze palliatieve zorg is erop gericht om, in de laatste fase van het leven, een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Er is in palliatieve zorgverlening aandacht voor de lichamelijke klachten, waarmee de patiënt tijdens het vervolg van de ziekte te maken kan krijgen, alsook voor de psychische en sociale problemen.

24 uurs zorg
Soms kan het voorkomen dat u een specifieke zorgvraag heeft zoals nachtzorg of 24 uurs zorg. Samen! Complete Zorg Thuis bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn om u en uw naasten het beste te ondersteunen.

Kleine teams op maat bij u thuis
Samen! Helpt u om uw leven meer comfort en kwaliteit te geven. Een goede vertrouwensband met uw zorgverleners vinden wij daarbij belangrijk en vanzelfsprekend.

Wij werken in kleine teams waarin u elke keer een vertrouwd gezicht ziet. Hierdoor creëren wij een familiegevoel. Wij zorgen met kennis en aandacht voor u, in uw eigen omgeving waarbij u zelf de regie houdt.

Elleke Simon
Ik ben Elleke Simon, woonachtig in Schinnen.
10 jaar lang heb ik als verpleegkundige in het ziekenhuis in Heerlen gewerkt. Hier heb ik mijn HBO-verpleegkunde studie afgerond en jarenlang op diverse afdelingen gewerkt. Hierdoor ben ik breed opgeleid.

Sinds anderhalf jaar werk ik in de thuiszorg, een wereld van verschil! Maar wat is het fijn om nog meer voor de cliënten te kunnen betekenen, net dat schepje er bovenop. Iets kunnen betekenen voor de cliënten en zijn of haar naasten, een luisterend oor bieden en het ze zo comfortabel mogelijk maken gedurende een intensieve periode in hun leven. Clientgericht werken.

The sky is the limit, niets is te gek. Wij bij Samen! Storten ons met onze betrokkenheid en spontaniteit vol overgave in uw zorgvraag.

Maartje Simon
Ik ben Maartje Simon, verpleegkundige en mede eigenaar van Samen!

De opleiding tot verpleegkundige heb ik gevolgd bij het Laurentius ziekenhuis. Hier heb ik een brede ervaring opgedaan op verschillende afdelingen. Vlak na m'n diplomering ben ik bij CIRO+ gaan werken als revalidatieverpleegkundige. Hier heb ik 10 jaar gewerkt. Inmiddels werk ik 4 jaar in de thuiszorg, eerst in combinatie met m'n werk bij CIRO, later besloot ik me volledig op de thuiszorg te gaan richten.

Ik vind het fijn om mensen in hun eigen vertrouwde omgeving in hun zorgvraag te ondersteunen. Juist daar waar ze het liefst verblijven, hun veiligheid en geborgenheid bieden.
Wanneer je terug hoort dat de mensen je werk waarderen en dat ze nooit gedacht hadden dat thuiszorg echt een aanvulling en geen belemmering voor hun zou betekenen betekend ontzettend veel voor me.

De korte lijnen met familie of mantelzorgers ervaar ik zelf als heel welkom. Samen streven we naar de beste zorg op maat voor de cliënt en zijn omgeving.
______________________________

Vergoedingen
Thuiszorg wordt afhankelijk van uw situatie vergoed via uw zorgverzekeraar of gemeente. Wij informeren en adviseren u hierover graag en vrijblijvend.

Voor (acute) thuiszorg en andere informatie kunt u contact opnemen met onze wijkverpleegkundige via ons algemene telefoonnummer.

Detail info