Rudra Care

Hommerter Allee 92-b
6436 AN
Amstenrade
  • vertrouwde, persoonlijke zorg aan huis
  • in een vertrouwde en persoonlijke sfeer
  • langer en prettiger thuis blijven wonen
  • ook intramurale zorg en dagbesteding
  • werken vanuit een kleinschalig concept
06-57869669
e-mail
website

Bedrijfsinfo

WIE ZIJN WIJ
Een organisatie die werkt vanuit een kleinschalig concept. Door lokaal de zorg te organiseren en met kleine teams te werken, zorgen we voor flexibele, persoonlijke zorg. Een platte organisatie met korte lijntjes, waardoor we snel kunnen reageren en tijd hebben voor onze cliënten.

THUISZORG
De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Om dit mogelijk te maken kunnen wij u ondersteunen op een manier zoals u dat wenst. Rudra Care zorgt er op twee manieren voor om het voor u zo prettig mogelijk te maken. Enerzijds geven we u zoveel mogelijk de regie. We maken heldere afspraken over de tijden en als u ons een keer snel nodig hebt, zijn we altijd in de buurt. Daarnaast zorgen we voor vertrouwde gezichten. Vaste personen, waarmee u een vertrouwde band op kunt bouwen. Persoonlijke zorg op tijden die u prettig vindt.

PERSOONLIJKE VERZORGING
Als dat nodig is kunnen wij u helpen bij de persoonlijke verzorging. Dat betekent dat wij u bijvoorbeeld ondersteunen bij het opstaan, aankleden of het eten. Ook kunnen we helpen bij het gebruik van medicijnen of het omgaan met bepaalde ziekte- en/of ouderdomsverschijnselen.
_____________________

PASSIE
We doen ons werk met passie. We kijken oprecht naar de mens die tegenover ons zit. Wat heeft hij/zij nodig om weer vol zelfrespect de regie in eigen hand te nemen en als een volwaardig burger deel uit te maken van de maatschappij? Op die weg begeleiden we hem/haar, en dat doen we met heel ons hart.

INNOVATIE
Onze focus ligt niet op de problemen die op ons pad zullen komen. We steken onze energie liever in het bedenken van vernieuwende oplossingen. Daarbij durven we de gebaande paden te verlaten. Zo gebruiken we onze tablet voor beeldcontact met clienten. We ontwikkelen leer- en werktrajecten om clienten weer aan een baan te helpen. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de wijk voor activering en participatie. En zo komen steeds meer innovatieve ideeen tot bloei.

VERBINDEN
Samen gaan we ervoor. Voor de client die met zelfrespect op een volwaardig manier onderdeel gaat uitmaken van de maatschappij. Dat doel bereiken we alleen als we goed samenwerken. Samen met de client. Samen met zijn familieleden en vrienden. Samen met andere organisaties. En dus nemen we het initiatief om alle kennis en expertise van de mensen en organisaties rondom een client met elkaar te verbinden. Samen komen we er wel.

ONDERNEMEN
We ontwikkelen ons steeds meer tot een maatschappelijke ondernemer die zich beweegt op een nieuwe markt die volop in beweging is. We zien kansen en weten van aanpakken. We zijn daadkrachtig, alert op nieuwe mogelijkheden en creeren onze eigen kansen. Kan niet, bestaat niet. Voor elke probleem is er altijd wel een oplossing.

Detail info