Ron Wessing Intuïtief Coach

Parallelstraat 62
6436 BS
Amstenrade
Sinds 2012
  • mensen lezen door helderziende, heldervoelende waarnemingen
  • inzichten verschaffen in hun problemen of klachten
  • ook mogelijk door magnetiseren
  • aanvulling naast de reguliere zorg
  • psychometrie
046-8884059
e-mail
website
Ron Wessing

Bedrijfsinfo

Welkom!
Maak kennis met de manieren van werkenbinnen mijn praktijk en stel ik mezelf voor.

De manieren van werken die ik toepas heb ik mogen leren door verschillende cursussen, workshops en levenservaringen.

Dit alles is in het belang geweest van mijn eigen bewustwording.Op een positieve en liefdevolle manier begeleid ik nu mensen in hun bewustwordingsproces.Een proces waarin het zelfgenezend vermogen van jouals mens centraal staat.

Dit doe ik o.a. middels helderziende en heldervoelende waarnemingenen magnetiseren.

Door te werken aan het bewust maken van dit zelfgenezned vermogen kunnen klachten verminderen dan wel verdwijnen.

Ook kunt u bij mij terecht voor andere levensvragenen/of helderziende en heldervoelende waarnemingen.

Tevens verzorg ik ook lezingen door middel van Psychometrie.

Over Ron Wessing
Ik ben geboren in mei 1964 in het limburgse Kerkrade. Als kind bleek al dat ik heel gevoelig was. Ik kon vaak de gedachten van mijn ouders lezen en ook heel goed mensen inschatten en hierdoor ook vaak dingen en gebeurtenissen voorspellen. Ook had ik veel klachten waar men geen oorzaak of diagnose voor kon vinden. Later bleek dat ik energieën van anderen overnam. Rond mijn 18e levensjaar kwam ik er per toeval achter dat ik magnetiseren kon. Ik had toen een vriendin die hoofdpijn/migraine had. En intuïtief legde ik mijn handen op haar hoofd en na enige tijd verdween de hoofdpijn. Toen was ik me nog niet bewust van wat ik deed of wat het inhield Pas later rond mijn 27e kwam ik in aanraking met een magnetiseur omdat ik toen last kreeg van astma. Door deze magnetiseur kwam ik bij een spritituele vereniging terecht. Hier heb ik ontdekt dat ik paranormale gaven bezit. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en workshops gedaan. Enkele hiervan zijn o.a. Touch for health, Reiki, Intuïtive ontwikkeling en Balance Breathing. Met name de workshops met Ivor James een bekend Engels medium waren voor mij zeer leerrijk.

In 2001 ben ik gescheiden en zat toen in een dieptepunt in mijn leven. Een punt wat ik nodig heb gehad om weer bij mezelf terug te komen. Een bewustwordingproces wat mij heel veel over mezelf heeft geleerden hierdoor heb mogen ontwikkelen. Door al deze ervaringen heb ik geleerd nog beter mensen aan te voelen en te begrijpen. Ik heb hierdoor inzichten in mezelf gekregen en mezelf leren kennen. Nou is het voor mij de tijd om mijn eigen praktijk te gaan opzetten. Om zo middels mijn fijngevoeligheid andere mensen op een liefdevolle manier te mogen helpen bij hun problemen en bewustwording.

Consulten
Mensen kunnen om diverse redenen voor een consult naar mijn praktijk komen. Eigenlijk kan iedereen bij mij terecht om te ervaren hoe je aan jezelf en je klachten kunt werken en de invloed die dat heeft op je welbevinden.

Wat doe ik?
Mensen lezen doormiddel van helderziende heldervoelende waarnemingen. En van hieruit mensen inzichten verschaffen in hun problemen of klachten. Daarnaast is het mogelijk dat er een behandeling nodig is d.m.v. magnetiseren. Het leven stelt vaak hoge eisen aan ons, klachten kunnen dan ook van persoon tot persoon verschillen. Klachten kunnen lichamelijk van aard zijn maar kunnen ook psychische problemen zijn. De klachten kunnen vaak zeer divers zijn denk bijvoorbeeld aan: Burn-out, overspannenheid, slecht slapen, depressief. hoofdpijnen, pijn op de borst enz. enz. Vaak zitten de oorzaken in ons verleden opvoeding, aangeleerde patronen, onverwerkt verdriet of zelfs trauma´s enz.

Psychometrie
Psychometrie is door middel van een voorwerp of een foto je afstemmen op de betreffende persoon of zelfs dier. En zo helderziende/voelende waarnemingen doen. Dit kunnen ook overleden personen zijn. Zo kan er allerlei informatie door gegeven worden. de informatie kan zeer divers zijn. Psychometrie wordt meestal gedaan in groepen of tijdens lezingen. Ik verzorg ook lezingen d.m.v. psychometrie. Dit kan ook bij mensen thuis zijn. Voor informatiekunt u mij bellen of mailen.

Magnetiseren
Magnetiseren is met de handen energie doorgeven aan mens of dier. De handen hoeven hierbij niet het lichaam van mens of dier aan te raken. De energie die doorgegeven wordt wordt vaak omschreven als levensenergie.

 

Detail info