Insenzo

Klein-Haasdal 88
6333 AL
Schimmert
Sinds 2010
  • fijn leven, wonen en werken
  • kristal healing
  • kristal steun voor thuis
  • plezier in kristalwater
  • junior support
  • spanningvrije balans
06-53195106
e-mail
Andy van de Poel

Bedrijfsinfo

Iets doen voor jezelf...

Iets doen voor jezelf. Niet als een kip zonder kop, maar vanuit een heldere lijn. Beseffen dat je niet lekker in je vel zit, getuigt van eerlijkheid. Het probleem is dat je onbewust de oplossing tegenhoudt. Daar is inzicht voor nodig en een afgestemd zetje in je rug. Dat is mijn kwaliteit.

Samen met mij kan het plezier in jou weer groeien en dat is goed nieuws voor iedereen om je heen. Ik ben een kans om je eigen zon volle bak te laten stralen in een wereld die snakt naar oprechte warmte. Aan jou of je die kans wilt grijpen...
_____________________________

Ik ben jouw helpende hand en kan de vertaalslag maken om de puzzelstukjes beter in elkaar te laten vallen. Kijk tussen de regels door en verder dan mijn neus lang is. Een kwaliteit die ik mijn twintigste stap voor stap verfijnd heb.

Eerst nog in loondienst, maar vanaf 1993 stroomlijnde ik als onafhankelijke account- en projectcoördinator prestigieuze deadline-klussen voor hele grote en kleine bedrijven in Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië.

Ik werkte vanuit een zelf opgezette netwerkorganisatie. Een unicum voor die tijd en de basis voor verfijnd maatwerk. Dat was toen al mijn streven. Tegenwoordig zouden ze mij een verrijker noemen. Dat begrip bestond toen nog niet.

Toegevoegde waarde
Ik omringde me vanaf het begin met mensen met uitzonderlijke kwaliteiten, vaak niet gezien door anderen, die ik combineerde met mijn eigen kwaliteiten om zo opdrachten te klaren. Zag heel snel wat wel en wat niet werkte en hoe dat effectiever kon. Zag andere tijdlijnen. Andere verbanden. Andere kaders. En met succes want elke deadline werd gehaald.

Kristallen als steun
Vanaf 2010 werk ik als Kristalmentor. Met steun van kristallen op maat halen we de onderste steen boven en brengen we beweging waar je vastloopt. Ik geef daar ook lezingen over.

Waarom stenen
Een probleem aanpakken heeft geen zin als je de bron niet aanpakt. Door mijn eigen ervaring met kristallen, weet ik wat de meerwaarde is om jouw goede bedoelingen ook echt te realiseren.

Jezelf anders aanpakken is prachtig, maar jouw oude doen is hardnekkig. Dat levert conflict op. Een realiteit die je niet kunt omzeilen.

Kristallen geven jou de ruimte zodat deze vernieuwing kans van slagen heeft en jij werkelijk de weg van je hart kunt bewandelen vanuit plezier in je hart.

Kristallen gaan dwars door jouw beperkende comfortzone heen en openen de weg naar je hart, steen voor steen, stap na stap.
______________________________