Footmore Podotherapie

Dorpstraat 63
6438 JT
Oirsbeek
  • gespecialiseerd in voetengezondheidszorg
  • ook bij lage rugklachten, heupklachten, knieklachten en scheenbeenklachten
  • uitgebreid vraaggesprek en onderzoek
  • met praktijkkeurmerk
  • aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP)
  • met een team van toegewijde medewerkers
06-11884645
e-mail
website
Bart Minkenberg

Bedrijfsinfo

Footmore Podotherapeuten
Podotherapie heeft alles te maken met je goed voelen en gezond zijn. Een team van gespecialiseerde podotherapeuten behandelt uw klachten op het gebied van podotherapie en manuele therapie. Bij al onze vestigingen krijgt u optimale zorg en aandacht.

Podotherapie Footmore Oirsbeek
Footmore Podotherapeuten is gespecialiseerd in voetengezondheidszorg. Podotherapie is niet alleen voor voetklachten. U kunt ook bij de podotherapeut terecht met lage rugklachten, heupklachten, knieklachten en scheenbeenklachten. Deze klachten zullen door de podotherapeut nader bekeken worden d.m.v. een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek.

Footmore Podotherapie Oirsbeek heeft een praktijkkeurmerk, wat garant staat voor de kwaliteit in onze praktijk. Daarnaast zijn onze podotherapeuten op persoonlijke titel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Met een team van toegewijde medewerkers werken wij in een prettige omgeving aan uw gezondheid. Onze professionele en enthousiaste collega's uit Oirsbeek staan u graag te woord.
_______________________________

Werkwijze
Het is onze passie om mensen weer klachtenvrij kunnen laten lopen en bewegen.

Bij Footmore Podotherapie doen we ons werk vanuit de overtuiging dat podotherapie meer is dan alleen de voeten. Ons doel is dan ook om u naar volledige tevredenheid van je klachten af te helpen middels het leveren van kwalitatief hoogwaardige voetzorg.

Footmore is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).
In al onze praktijken werken ervaren specialisten en krijgt u optimale zorg en aandacht.