SkinBreeze

Douvenderweg 15
6438 AE
Oirsbeek
Sinds 2019
  • een innovatief textielconcept
  • gericht op het optimaliseren van het micro-klimaat op de huid
  • dit helpt doorligwonden (decubitus) voorkomen
  • geeft ook veel comfort aan mensen die last hebben van overdadig (nacht) zweten
06-28950136
e-mail
website
Ellen Geerdink en Leo Smit

Bedrijfsinfo

Iedereen verdient comfort

SkinBreeze biedt een unieke textielsoort

SkinBreeze richt zich op de ontwikkeling van textielproducten die de huid koesteren en beschermen. Zo hebben wij een textielsoort uitgevonden die dé uitkomst biedt voor mensen die last hebben van doorligwonden of nachtelijk transpireren. Binnenkort brengen wij ons beddengoed tegen de ongemakken van nachtzweten op de markt. Verder werken wij dit jaar ook aan de ontwikkeling van producten die doorligwonden helpen voorkomen.

De SkinBreeze technologie houdt uw huid koel en droog

SkinBreeze is een nieuwe textiel technologie die het microklimaat van de huid zo goed mogelijk houdt. Het microklimaat op de huid is een combinatie van temperatuur en vochtigheid.
SkinBreeze textiel bestaat uit meerdere lagen die samen helpen om de huid koel en droog te houden. Ook verlaagt het de wrijving op de huid en helpt het de druk te verdelen. De binnen en buitenlagen zijn met zorg op elkaar afgestemd en kunnen per toepassing verschillen.

Team SkinBreeze

Ons team bestaat uit bedreven en gedreven vakmensen uit heel Nederland. Binnen ons team zijn we gelijkwaardig en blijven wij elkaar uitdagen.  Samen ontwikkelen wij textielproducten die de huid koesteren en beschermen. Met behulp van onze unieke textielsoort willen we verschillende mensen helpen, waaronder patiënten met een verhoogde kans op doorligwonden en mensen die last hebben van nachtzweten.

Detail info