Zlim Nuth

Nuinhofstraat67-a
6361 BD
Nuth
Sinds 2019
  • young professionals die gemotiveerd, energiek en behulpzaam zijn
  • om overtollig gewicht te verliezen en jouw figuur te corrigeren
  • opgeleid in professionele voedingsleer, gewichtsconsulent
  • en People and Business Management, psychologie en het CIOS
  • gepaste en realistische adviezen in het behalen van jouw doel
  • persoonlijke begeleiding
045-5245776
e-mail
website
Kelly Geijsen

Bedrijfsinfo


Effectief en gezond afslanken met een wetenschappelijk bewezen methode

Zelfverzekerd en gelukkig
Je wilt gezonder leven en eten, maar niet langer diëten. Dan kan Zlim jou helpen met haar totaalmethode: je slankt niet alleen af, maar je gezondheid in het algemeen gaat er een stuk op vooruit. Je voelt je weer zelfverzekerd en gelukkig. Je kijkt opnieuw met plezier naar jezelf in de spiegel. Vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld geniet je meer van het leven.

Persoonlijk en medisch verantwoorde aanpak
De Zlim methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding bewegingen uit. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. Medisch verantwoord en zonder spierpijn.

Na het bewegen in de warmtecabine sluit je af met ozontherapie. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Een weldaad voor je huid!

Individuele begeleiding voor optimaal resultaat
Afvallen is niet makkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze deskundige consulenten zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach' en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je vindt bij hen steun tijdens moeilijke momenten en de nodige motivatie.

Met Zlim sta je er niet alleen voor! Afslanken onder begeleiding geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters zorgen er samen met jou voor dat jij de afgesproken doelen haalt.
________________________________

Vergoeding
Bij sommigen ziektekostenverzekeraars is het mogelijk om een vergoeding (al dan niet geheel of gedeeltelijk) voor het volgen van onze methode te krijgen. Dieetadvies of voedingsvoorlichting door een diëtist wordt tot 3 uur per kalenderjaar vergoed door de basisverzekering. Als je meer vergoed wilt krijgen, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Bekijk per zorgverzekeraar wat er vergoed wordt. Indien je een budgetpolis of naturapolis hebt, is het van belang dat je diëtist een contract heeft afgesloten met je zorgverzekeraar. Anders betaal je mogelijk een deel zelf.

Twijfel je nog over hoe het bij jou zit? Dan is het altijd raadzaam om contact op te nemen met jouw behandelend arts of diëtist. Dan krijg je een duidelijke uitleg. En natuurlijk kun je je polis erop naslaan of bellen met je zorgverzekeraar.
________________________________