Dr. Keulen Kliniek

Sint Remigiusstraat 4
6333 CZ
Schimmert
Sinds 1984
 • centrum voor medisch advies, behandeling en preventie
 • voorkomen dat mensen ziek worden
 • opsporen van ziekte in een eerder, meestal behandelbaar, stadium
 • uitsluitend met onderzoek- en behandelmethoden die verantwoord en veilig zijn
 • effectieve methoden in combinatie met geavanceerde apparatuur
 • met het geoefende oog van de specialist
045-4041111
e-mail
website
dokter R.F.M. van Zandvoort, geneesheer-directeur

Bedrijfsinfo


Gezondheid boven alles
De belangrijkste missie van de Dr. Keulen Kliniek is het voorkomen dat mensen ziek worden en het opsporen van ziekte in een eerder, meestal beter behandelbaar, stadium. Om een goede inschatting te kunnen maken van de gezondheid, kijken we naar de mens in totaliteit: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam'. Wij werken uitsluitend met onderzoek- en behandelmethoden die verantwoord en veilig zijn. De kliniek houdt zich strikt aan de richtlijnen van de Nederlandse Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Wij zijn gebonden aan de huidige wetgeving die het verbiedt om röntgenonderzoek te gebruiken bij screening en die ook bevolkingsonderzoek naar kanker vergunningsplichtig stelt. Verder mag er niet gescreend worden op onbehandelbare ziektes.

Meer dan onderzoek
Effectieve methoden combineren wij met geavanceerde apparatuur. Maar minstens zo belangrijk is het geoefende oog van de specialist, die dankzij jarenlange ervaring en expertise, glasheldere conclusies weet te trekken. Het blijft niet bij onderzoek alleen. Wij streven naar langdurige relaties, waarbij we cliënten ondersteunen om eventuele gezondheidsrisico's te verminderen en de vitaliteit te verbeteren. Stap voor stap werken wij samen met onze cliënten aan het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.
________________________________


De Dr. Keulen Kliniek is:

 • professioneel
 • persoonlijk
 • integer
 • klantvriendelijk

Waar wij voor staan:

 • integrale benadering van uw gezondheid
 • zeer uitgebreid onderzoekspakket
 • alles op één locatie
 • geen ziekenhuissfeer
 • geen wachttijd
 • snelle uitslag, dus snel zekerheid
 • betrokken medewerkers
 • persoonlijke aandacht

1984 heeft de Dr. Keulen Kliniek een naam opgebouwd in het zuiden van Nederland. Naast voor (preventief) medisch onderzoek, kunt u bij ons terecht voor personal coaching en een aantal behandel- en therapievormen. Wij onderscheiden ons door een integrale benadering van de mens. Wij kijken dus niet alleen naar lichamelijke aspecten, maar ook naar de balans tussen fysieke en mentale gezondheid.

De Dr. Keulen Kliniek biedt een uitgebreid scala aan medische onderzoeken, check-ups en scanningsdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in elk aspect van medisch onderzoek; van eenvoudige medische onderzoeken zoals een inspanningsonderzoek tot MRI- en CT scans.

Naast zeer deskundige, grondige onderzoeken kunt u bij ons tevens op een persoonlijke benadering rekenen.
_______________________________

De Dr. Keulen Kliniek behandelt aandoeningen op basis van natuurgeneeskunde. Wij passen alleen therapieën toe die veilig, verantwoord en effectief zijn. In het onderstaande overzicht vindt u een korte beschrijving van ons aanbod aan medische behandelingen.

Chelatietherapie
Vernauwde bloedvaten? Chelatietherapie verwijdert kalkafzetting uit verstopte en vernauwde aderen en heeft zich bewezen als een effectieve, pijnloze en veilige infuustherapie tegen klachten van adervernauwing. Zowel curatief als preventief.

Ozontherapie
Ozontherapie is bij uitstek geschikt voor de behandeling van chronische klachten zoals; pijn, vermoeidheid, infecties en doorbloedingsproblemen. In dit natuurlijk proces wordt een kleine hoeveelheid van uw bloed gemengd met een zuurstof-ozon-mengsel. Ozon wordt toegediend met een infuus, onder controle van onze medische staf.

Behandeling van haarverlies
Het Haarmedischcentrum (haarkabinet) van de Dr. Keulen Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van cosmetische én medische haarproblemen - variërend van dof haar tot kaalheid. U kunt bij ons terecht voor; individueel advies, behandeling op maat, preventie van haarverlies en herstel van beschadigd haar.

Cosmetische injecties
Bij het ouder worden, wordt de huid slapper en rimpeliger. Injectables zijn dan een welkome, eenvoudige manier om u een zichtbaar jonger uiterlijk te geven. Wij verzorgen behandelingen met Restylane®, Radiesse® en Botox®.

Afvallen onder medische begeleiding
Een verantwoorde behandeling van (ernstig) overgewicht vereist een medische aanpak. Dit kan alleen met een op maat gemaakt plan van aanpak door een gespecialiseerd arts om niet alleen snel kilo's af te verliezen, maar u tevens te begeleiden naar de stabilisering van uw nieuw bereikte streefgewicht.

Orthomoleculaire therapie
Uw lichaam heeft essentiële voedingsstoffen nodig, zoals vitaminen, mineralen, de juiste vetten, enzymen en aminozuren. Met orthomoleculaire therapie vullen we middels voedingssupplementen de tekorten aan. Dit werkt zowel curatief als preventief.
_______________________________

Detail info

Openingstijden

dinsdag van 8.30 tot 17.30 uur
donderdag van 8.30 tot 17.30 uur