De Holistische Therapeut

Stationstraat 30
6361 BH
Nuth
  • vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid
  • je potentie optimaal benutten
  • het leven leiden dat je gelukkig maakt
  • get your shit together
  • met een eigen en bijzondere methode
  • wij kijken we naar jou als geheel: body, mind & soul
06-21676996
e-mail
website
Malou Rompen

Bedrijfsinfo

De Holistische Therapeut helpt jou te vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Zodat jij je potentie optimaal kan benutten en het leven kan leiden dat jou gelukkig maakt.

Niet verwerkte gebeurtenissen en emoties uit verleden slaan zich op in het lichaam, waardoor we klachten kunnen krijgen. Het oplossen van deze blokkades is verlichtend en helend. Met een hands on aanpak gaan we samen echt werken aan jouw shit.

De Holistische Therapeut helpt jou middels een eigen en bijzondere methode, waarbij reguliere en alternatieve geneeswijzen worden gecombineerd. Met een daadkrachtige benadering kijken we naar jou als geheel. Body, mind & soul.

Wat we vragen van jou? Moed en nieuwsgierigheid om samen nieuwe paden te bewandelen en patronen te doorbreken. Raak in verbinding met je unieke kernom te doen waar jij goed in bent en je goed bij voelt.

Malou Rompen, de kracht achter De Holistische Therapeut

Wat fijn dat je deze pagina gevonden hebt. Mijn naam is Malou Rompen (1985). Al van jongs af aan heb ik een passie voor het werken met mensen en hou ik me graag bezig met persoonlijke ontwikkeling. 

Als 16-jarige begon mijn avontuur in de gehandicaptenzorg en later in de gespecialiseerde thuisbegeleiding voor volwassenen en gezinnen. Via een korte uitdaging bij de crisisdienst kwam ik terecht bij een praktijk voor psychologische behandeling. En sindsdien voelt werken niet meer als werk. Door de jaren heen heb ik de HBO-studies Pedagogiek, Relatie- en Integratieve Psychotherapie afgerond.

Met deze ervaringen en kennis heb ik de opening van De Holistische Therapeut kunnen realiseren. Mijn praktijk staat dicht bij mezelf. Filosoferen en reflecteren, vallen en weer opstaan, bewustwording en vooral plezier hebben is de rode draad in mijn leven. In Zuid-Limburg, waar de praktijk gevestigd is, geniet ik samen met mijn partner Rolly en onze hond van een bourgondisch leven.

Met mijn liefde voor reizen in de breedste zin van het woord, loop ik graag een stukje mee met jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Detail info