Bodhini

Klein-Haasdal 71
6333 AJ
Schimmert
  • leven vanuit je hart
  • yoga
  • zwanger
  • bevalling & rituelen
  • baby &kind
  • workshops
06-46058897
e-mail
website
Nikki Thissen

Bedrijfsinfo

Ik hoop je te mogen inspireren, motiveren en omarmen. Ik deel mijn passie voor energetisch werk, natuurlijke middelen, geboorte, stenentherapie en creativiteit graag met je. Heb je een vraag of wens en kun je het niet hier vinden neem gerust contact met me op.

Yoga vanuit je hart
Yoga is een manier om je lijf, je voertuig beter te leren kennen.
Het soepel en gezond te maken en te houden. Yoga helpt je met het aarden van je lijf om zo stabiel en gecentreerd met beide voeten stevig op de aarde te kunnen staan. Het geeft je de kans om je lijf te volgen en steeds een stapje verder te gaan in het ontspannen van je geest en daarmee je lijf. Je lichaam vertelt wat er in je omgaat. Hoe je in je vel zit. Zo wordt je meester over je gedachten, je kwaaltjes, je adem. Denk er eens over...

Ik hoop je te mogen inspireren, motiveren en omarmen. Ik deel mijn passie voor energetisch werk, natuurlijke middelen, geboorte, stenentherapie en creativiteit graag met je. Heb je een vraag of wens en kun je het niet hier vinden neem gerust contact met me op.

Yoga vanuit je hart
Yoga is een manier om je lijf, je voertuig beter te leren kennen.
Het soepel en gezond te maken en te houden. Yoga helpt je met het aarden van je lijf om zo stabiel en gecentreerd met beide voeten stevig op de aarde te kunnen staan. Het geeft je de kans om je lijf te volgen en steeds een stapje verder te gaan in het ontspannen van je geest en daarmee je lijf. Je lichaam vertelt wat er in je omgaat. Hoe je in je vel zit. Zo wordt je meester over je gedachten, je kwaaltjes, je adem. Denk er eens over na hoe het zou zijn als je gedachtes constant positief en rustig waren. Geen kwaaltjes, stijfheid, belasting of angst. Maar een constante mantra van positiviteit en licht. Je voelt ruimte voor rust, voor jezelf. Yoga geeft je innerlijke rust en ontspanning op een zachte manier.

Bodhini Yoga is gebaseerd op de Hatha Yoga. Met daarin verweven meditatie, energetische oefeningen, meridianenleer, bewuste ademhaling en bewustwording. De lessen zijn divers en worden elke keer afgestemd op de energie van de dag. Elke les is anders. Omdat ook elke dag anders is. Laat je meevoeren op het ritme van de dag en ontspan!

De lessen hatha yoga en yoga fit zijn voor een gemiddeld niveau goed te volgen. Heb je een blessure geef dit van tevoren even aan dan bekijken we de mogelijkheden.

Zwanger
Jullie zwangerschap is een bijzondere periode die ook bijzondere aandacht vraagt. Zwanger worden is een proces van ontvankelijkheid en het verwelkomen van de ziel die klaar is om naar jullie toe te komen. De ziel heeft jullie uitgekozen om zijn of haar leven te starten. Zwanger zijn is een proces van indaling en aarding. Het loslaten van het oude en het nieuwe laten groeien. Letterlijk en figuurlijk met als hoogtepunt de geboorte. De totale opening van het wortelchakra dat je de ruimte geeft om afstand te doen van oud karma, oude patronen en de nieuwe hogere energie verwelkomt. Je kindje draagt meestal een hoger ontwikkelde energie in zich dan die van jullie en zo ontwikkel je zelf ook weer mee. Het hele proces van zwanger worden, zijn en bevallen is een heilig proces dat de vrouw in haar oerkracht en intuïtie zet en de man in zijn rol als beschermer en bewaker. Dit proces mag op een liefdevolle manier aandacht krijgen.

Bodhini biedt meerdere mogelijkheden om dit groeiproces in de vrouw en in de man te versterken. Onder andere zwangerschapscursussen, meditatie's en zwangerschapsbegeleiding voor koppels.

Baby
Een baby is puur en klein. Nog zo onschuldig en kwetsbaar. Goed voor je baby zorgen is puur je gevoel volgen. Baby's hebben warmte, omhulling en liefde nodig. Een stabiele basis om zich veilig en beschermt te voelen. Deze veilige basis geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Hoe minder een baby bezig is met huilen, angstig zijn en verwarring hoe meer energie er kan gaan naar de ontwikkeling van de hersenen, de motorische vaardigheden enz. De eerste weken blijft je kindje gewoon lekker bij je. Zodat je baby de kans heeft om letterlijk te landen. Na drie maanden is je baby pas echt geland en kan hij op ontdekkingsreis meer gericht naar de buitenwereld.

Wil je je kindje op een leuke en fijne manier ondersteunen in zijn rust en ontwikkeling dan kun je dat doen door babymassage, mama en baby yoga of energetische oefeningen. Het is ook mogelijk om een individueel consult aan te vragen voor jullie en de baby.

Placenta Capsules
De placenta is een bijzonder orgaan. Het is zowel verbonden met de energie van de vader als die van het kindje. Het beschermende en voeding gevende van vader en het ontvankelijke van het kindje. Deze energie kan een kersverse moeder wel kan gebruiken om aan te sterken en weer op krachten te komen.
Juist door het slikken en rustig afbouwen van de capsules voelt de moeder zich meer geborgen en is de energie van de vader (via de capsules) meer aanwezig. In de dierenwereld is het de normaalste zaak van de wereld om de placenta op te eten. Het geeft de mama kracht om weer snel fit te zijn na een bevalling.

Workshops
Workshops organiseren we regelmatig. Van jong tot oud zowel binnen als buiten. Wil je een workshop op maat? Een vrouwencirkel, meditatie met vrienden, baby workshop oid? Dat kan, neem dan even contact met me op.

Detail info

Openingstijden

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER