Fysio Hermans

Stationstraat 288
6361 BH
Nuth
Sinds 2020
  • gespecialiseerde fysiotherapie met persoonlijke aandacht
  • manuele therapie - spierpees herstel
  • orthopedische (sport)revalidatie - dry needling
  • echografie - shockwave therapie
  • revalidatie na CVA - electrolyse therapie
06-82956301
045-3030693
e-mail
website
Pol en Ed Hermans

Bedrijfsinfo

Wie zijn wij?

Na beide 15-20 jaar ervaring opgedaan te hebben bij grote fysiotherapie praktijken in de regio hebben we in 2020 besloten om een eigen praktijk te starten in Nuth.

Wij zijn beide van mening dat gespecialiseerde zorg met een brede blik de zorg is van de toekomst. U en uw klachtenbeeld staan bij ons centraal zodat we met onze specialisatie en een brede blik uw gezondheidsprobleem kunnen aanpakken.

Daar waar nodig zullen we altijd contact zoeken met andere zorgverleners (huisarts, podotherapeut, ergotherapeut, specialist) om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen met uw klachten.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk. Je kunt zonder verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht. Wij zullen bij het eerste bezoek middels een uitgebreid onderzoek beoordelen of er een behandeling gestart kan worden. Met uw goedkeuring zullen we uw huisarts hierover op de hoogte stellen.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij rechtstreeks declareren en heeft u hiernaar geen omkijken meer. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan krijg u van ons een factuur.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent hanteren wij de met de zorgverzekeraar overeengekomen tarieven. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent, hanteren wij de tarieven die u kunt vinden onder behandeltarieven.

De eerste afspraak bestaat uit een uitvoerig onderzoek waarbij we samen met u bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit eerste onderzoek is erg belangrijk voor het verdere behandelproces, als het lukt zullen we de eerste keer ook meteen starten met een korte behandeling. Wanneer de tijd te kort is maken we hiervoor een nieuwe afspraak.

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.00 tot 20.00 uur
dinsdag van 8.00 tot 18.00 uur
woensdag van 8.00 tot 18.00 uur
donderdag van 8.00 tot 19.00 uur
vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten


Is het niet mogelijk voor u om binnen deze openingstijden  te komen voor behandeling dan kan er samen gekeken worden naar een alternatief tijdstip!