Fysio Hermans

Stationstraat 288
6361 BH
Nuth
Sinds 2019
  • fysiotherapie
  • manuele therapie
  • echografie
  • shockwave
  • revalidatie na CVA
06-82956301
045-3030693
e-mail
website
Pol en Ed Hermans

Bedrijfsinfo

De fysiotherapeut is direct toegankelijk. Je kunt zonder verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht. Wij zullen bij het eerste bezoek middels een uitgebreid onderzoek beoordelen of er een behandeling gestart kan worden. Met uw goedkeuring zullen we uw huisarts hierover op de hoogte stellen.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij rechtstreeks declareren en heeft u hiernaar geen omkijken meer. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan krijg u van ons een factuur.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent hanteren wij de met de zorgverzekeraar overeengekomen tarieven. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent, hanteren wij de tarieven die u kunt vinden onder behandeltarieven.

De eerste afspraak bestaat uit een uitvoerig onderzoek waarbij we samen met u bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit eerste onderzoek is erg belangrijk voor het verdere behandelproces, als het lukt zullen we de eerste keer ook meteen starten met een korte behandeling. Wanneer de tijd te kort is maken we hiervoor een nieuwe afspraak.