het Groene levenspad

Laurierveld 4
6336 WR
Hulsberg
Sinds 2020
  • aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling
  • voor zowel het kind als de ouder(s)    
  • handvatten hoe er in de thuissituatie mee om te gaan        
06-55516898
e-mail
website
Wilma Vliex

Bedrijfsinfo

Ieder kind heeft recht op een fijne ontwikkeling. Je er mag zijn, zijn wie je bent. Jouw pad mag anders zijn. Het klinkt vanzelf sprekend, jammer genoeg is het dat niet.

Zowel ouders als school willen het beste voor het kind. Dat het kind zich mag ontwikkelen in zijn/haar talenten. Als het kind een ander pad moet bewandelen dan is begeleiding in studievaardigheden niet genoeg. Het stukje aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. De impact voor het kind dat het anders is, kan leiden tot o.a. onzeker zijn, event. faalangst, niet willen of mogen spelen met andere kinderen. Noem maar op.

Dit belangrijke stuk mag begeleid worden, voor zowel het kind als de ouder(s). Ouder(s) die graag gehoord en gezien willen worden, het stukje erkenning hoe zij hun kind en het probleem zien. Handvatten hoe er in de thuissituatie mee om te gaan.
Daarnaast de rol als mens hoe we in onze maatschappij alle ballen hoog houden; als ouder, als partner, voor de werkgever, event. ouders die extra aandacht vragen. Tijd om te sporten en/of een verenigingsleven en sociale contacten onderhouden.

Dit puzzelstukje om hulp te vragen en balans te vinden wil ik graag voor u zijn.