Praktijk voor Klassieke Homeopathie & Yoga, Carolien Gerritsen

Hagendorenweg 15
6436 CR
Amstenrade
  • de hele mens wordt behandeld en niet een enkele klacht
  • er wordt naar alle niveaus gekeken; mentaal, emotioneel en fysiek    
  • yoga werkt positief op de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling     
  • zoals: lichaamshouding, lichaamsbewustzijn, ontwikkeling van de motoriek etc.    
  • ook voor kinderen
046-2040035
e-mail
website
Carolien Gerritsen

Bedrijfsinfo

Hallo, ik ben Carolien Gerritsen, geboren in 1965, klassiek homeopaat en yogadocente, getrouwd en moeder van twee jongens van 14 en 17 jaar.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de hoge school voor natuurgeneeswijzen in Arnhem. Sinds 2007 voer ik met veel voldoening een eigen praktijk. Daarnaast geef ik wekelijks Asthanga-yoga in een prachtige yurt.

Naast mijn passies voor homeopathie en yoga houd ik erg van reizen. Tijdens een wereldreis op de fiets ben ik yoga gaan beoefenen bij de grondlegger van Asthanga yoga, Sri K Pattabhi Jois en zijn kleinzoon Sharath Jois in Mysore, India. Hierna ben ik nog enige malen teruggekeerd naar India om me verder te verdiepen in yoga.

Verder houd ik erg van dieren, de natuur, lekker eten met mijn gezin, koken, de sauna en creatief bezig zijn met o.a wolvilten, macramé  en het verbouwen van ons huis.

Jaarlijks volg ik homeopathische en medische nascholingen waarvan ik een deel in de zomer van 2018 en januari van 2020 in India heb gedaan. Daaruit voortvloeiend organiseerde ik samen met mijn collega, Susanne Taubitz, in 2019 een drietal seminars, gegeven door Indiase homeopathisch artsen hier in Nederland.

Voor februari 2021 stond een mooie nascholingsreis naar het Mekka van de homeopathie, Kolkata India,  op de planning. Martin de Munck had het homeopathische gedeelte georganiseerd en ikzelf een aansluitend yogaretreat op het prachtige eiland Havelock van de Adaman ilands. Helaas kon dit vanwege Corona niet doorgaan. We plannen deze reis opnieuw voor 2024.

Detail info

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur

Telefonisch spreekuur: ma-woe-vrijdagochtend van 9.00-9.45 uur