Wijn van Cairanne

Molenstraat 14
6333 BB
Schimmert
  • ​​bijzondere wijnen van kwalitatief hoogwaardig niveau
  • uit voornamelijk Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid Afrika
  • met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • de lekkerste wijnen voor elke gelegenheid
  • met webshop
  • een betrouwbare partner voor horeca en retail en daarnaast ook voor de kritische particuliere klant
06-31013292
e-mail
website
Peter Vangangelt

Bedrijfsinfo

WIJN VAN CAIRANNE
Wijn van Cairanne importeert bijzondere wijnen van kwalitatief hoogwaardig niveau uit voornamelijk Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid Afrika.

Wijn van Cairanne werkt in iedere wijnregio samen met kwaliteitsbewuste, vaak kleinere, producenten die tot het hogere wijnsegment gerekend mogen worden en wijnen maken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De producenten waarmee wordt samengewerkt zijn veelal familiebedrijven met een lange traditie die hun wijnen met ziel en zaligheid maken en waar de controle vanaf de druif tot aan de wijn in de fles volledig in eigen handen is. Met deze producenten wordt een goed contact onderhouden waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Dankzij onze kennis van wijnen en de diversiteit van ons wijnassortiment zijn wij een betrouwbare partner voor horeca en retail en daarnaast ook voor de kritische particuliere klant.

ONTDEK WAT JE LEKKER VINDT
Om erachter te komen welke wijn u het lekkerste vindt, is proeven essentieel. Proeven is ervaren, beleven en beoordelen. Alleen zo komt u tot de juiste keuze.
Om het proeven en daarmee de keuze eenvoudiger en toegankelijker te maken heeft Wijn van Cairanne Wijnproefpakketten samengesteld. Deze Wijnproefpakketten zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen (korting tot wel 30%) te bestellen via de website, telefonisch of per email.

Bestel een Wijnproefpakket naar keuze, nodig je gezelschap uit en proef! Het complete Wijnproefpakket met 6 verschillende soorten wijn en proefmateriaal staat garant voor een geslaagde avond. De handleiding geeft instructies en via een puntentelling komt u tot een totaal score van de geproefde wijn. Het Wijnproefpakket is geschikt tot ca.10 personen.

Detail info