Interart Interieurs

Hoofdstraat 67-69
6436 CC
Amstenrade
Sinds 1977
  • unieke combinatie van:
  • ambachtelijke meubelmakerij
  • eigen stoffeerderij
  • goed interieuradvies
  • de eigentijdse woonwinkels
  • voor uw droominterieur
046-4423288
e-mail
website
Bjorn Huijnen en Ellen Everaerts

Bedrijfsinfo

Geniet van je leven en je huis, all year long!
Samen kunnen we er voor zorgen, dat je huis een echt thuis wordt. Waarin jij met je gezin, familie en vrienden heerlijk jullie leven kunnen leven.

Door onze unieke combinatie van ambachtelijke meubelmakerij, eigen stoffeerderij, ons goede interieuradvies en de eigentijdse woonwinkels zijn wij in staat uw droom interieur te maken.

Over ons
In onze sfeervolle, monumentale panden in Amstenrade en Simpelveld vind u in totaal ruim 2500m2 banken &fauteuils op maat en meubels op maat. De mooiste meubelcollectie van Limburg in een mix van moderne designmeubels, lifestyle meubels, landelijke meubels en eigentijds klassieke meubels.

Interart Interieurs is een eigentijdse meubelspeciaalzaak, wij zijn een zelfstandig familiebedrijf in het zuiden van Limburg. Het bedrijf is gestart in 1977 als woninginrichting en antiekzaak en heeft in de jaren verschillende grote veranderingen ondergaan. Wij, dat zijn Bjorn Huijnen en Ellen Everaerts,in onze toonkamers te Amstenrade en Leron Huijnen en Katja Schütten in onze toonkamers te Simpelveld met op de achtergrond Lambert en Marijke Huijnen, die inspringen waar het nodig is.

Bjorn en Leron zijn opgegroeid in de meubel/antiekzaak van hun ouders en hebben de liefde voor de meubels en voor het adviseren van de klanten al vroeg ontdekt.

Wat doen wij?
Door onze unieke combinatie van ambachtelijke meubelmakerij, eigen stoffeerderij, interieuradvies en eigentijdse woonwinkel zijn wij in staat uw droom interieur te maken.
Wij maken: kasten, tafels, banken, fauteuils, stoelen, dressoirs, boekenkasten,zuilen,etc.
In massief hout, plaatmateriaal, onbewerkt, gelakt, in de olie of was of dekkende kleuren
U kunt terecht bij ons voor: maatmeubels, loogwerk, renovatie, herstoffeering, advies, interieur en/of meubelontwerp, spuitwerk, straalwerk en restauratie.

In onze monumentale panden in Amstenrade en simpelveld vind u in totaal ruim 2500 m2 sfeervolle en inspirationele meubelen, in een menging van Modern, Lifestyle, Landelijk, Antiek en Classic tot eigentijds .
Wij kunnen U ook adviseren welke stijl en kleur het best in uw interieur past. Onze ruime collectie Banken &Fauteuils en eetkamerstoelen van topkwaliteit in meedere prijsgroepen bieden de mogelijkheid om in te spelen op de wensen van onze klanten waaronder ook maatwerkbanken, fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen. Onze klanten kennen ons ook vanwege ons ruime hout maatwerkprogramma.

Detail info

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag van 11.00 tot 16.30 uur
donderdag van 11.00 tot 16.30 uur
vrijdag van 11.00 tot 16.30 uur
zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur
zondag gesloten


Bezoek op afspraak is mogelijk, ook op maandag of dinsdag