Dierenspeciaalzaak Vela

Schildstraat 14
6444 XM
Brunssum
Sinds 2020
  • dierenspeciaalzaak
  • met A-merken en goedkopere producten
  • de klant staat centraal
  • dieren krijgen de aandacht en zorg die zij verdienen
  • gevestigd in Brunssum
  • ook met webshop
046-8885742
e-mail
website
Maikel, Jamie & Noa

Bedrijfsinfo

Dierenspeciaalzaak Vela is gevestigd in Amstenrade en verkoopt zowel A-merken als goedkopere producten. Bij Vela staat de klant centraal en krijgen de dieren de aandacht en zorg die zij verdienen.

Dierenspeciaalzaak Vela in Brunssum en Amstenrade
Shoppen bij Dierenspeciaalzaak Vela is een ware ervaring voor dierenliefhebbers. Onze winkel in Brunssum heeft maar liefst 1000 m2 diervoeding, accessoires, kussens, manden, speeltjes en meer. Daarnaast hebben wij een kleinere winkel in Amstenrade waar je terecht kunt voor de essentiële benodigdheden voor jouw huisdier. Zien we jou binnenkort in een van onze gezellige winkels?

Alles voor jouw huisdier vind je bij Dierenspeciaalzaak Vela!
In ons sfeervolle dierenwinkels vind je alles voor je huisdier. In onze vestiging in Brunssum ervaar je op maar liefst 1000 m2 een zeer uitgebreid assortiment huisdiervoeding en accessoires voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel, aquaria, vijver en reptiel. In Amstenrade vind je en kleinere vestiging van Dierenspeciaalzaak Vela waar je terecht kunt voor alle noodzakelijke inkopen voor jouw huisdier.

Uitgebreid assortiment
In onze grote dierenwinkel vind je werkelijk alles voor jouw (huis)dieren. Van een uitgebreid assortiment diervoeding tot manden, kussens, snacks, speeltjes, accessoires en meer. Voor advies kun je altijd terecht bij onze deskundige medewerkers.

Het mooiste voor je dier
In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor je dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen, kussens en manden voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!

Prachtige aquariumafdeling
Op onze uitgebreide aquariumafdeling vind je niet alleen de mooiste tropische vissen, maar ook alle benodigdheden om van jouw aquarium een echt kunstwerk te maken. Aquaria, accessoires, waterplanten, decoratie en filters. In onze winkel vind je het allemaal.

Voor de vijver
Bij de aanleg, inrichting en het onderhoud van een vijver komt heel wat kijken. Voor alle benodigdheden ben je in onze winkel in Brunssum aan het juiste adres. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag.

Detail info

Openingstijden

maandag van 9.30 tot 18.00 uur
dinsdag van 9.30 tot 18.00 uur
woensdag van 9.30 tot 18.00 uur
donderdag van 9.30 tot 18.00 uur
vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
zondag gesloten