Geruba Chocolade

Kleine Breinder 1
6365 ET
Schinnen
Sinds 2009
  • genieten met een zachte g!
  • kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit
  • stoer, ambachtelijk en puur
  • de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties
  • met aandacht voor detail
  • inmiddels werken er meer dan 30 enthousiastelingen
046-4234790
06-46820099
e-mail
website
Michel Willems

Bedrijfsinfo

Genieten met een zachte G!
WELKOM IN ONS CHOCOLADE ATELIER!

Met aandacht voor detail maken we de mooiste en meest onweerstaanbaar smaakcreaties. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.
______________________

HOE HET BEGON
Geruba Chocolade werd in 2009 opgericht door chocolatier Gerben Ubags. Na drie maanden bleken de inspanningen van de ambitieuze Gerben en zijn enthousiaste moeder (die zich op het inpakken gestort had) niet toereikend. Er werd uitgebreid, maar nog kon de vraag niet bijgebeend worden. De hoogstaande kwaliteit van de chocolade en het onbeperkte enthousiasme bleef simpelweg niet onopgemerkt.

Chocolatier: Het mooiste ambacht ter wereld
ONS TEAM
Ons chocoladeatelier in Schinnen, tussen de glooiende heuvels van het Bourgondische Zuid-Limburg, is een waar paradijs voor de chocoladeliefhebber. In onze heerlijk geurende chocolade atelier worden de meest prachtige chocoladecreaties gemaakt door mensen met verstand van zaken en hart voor het vak.
_________________________

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP
Werken met chocolade vergt kennis, passie en vakmanschap. De ervaring van de chocolatier is van cruciaal belang om het beste in het bruine goud naar boven te brengen.

En laten wij die ervaring nu net in huis hebben. Het bruist in ons atelier van de energie. Ons jonge, levendige en ambitieuze team zet zich dagelijks in om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren, ambachtelijk, dus geheel met de hand.

Elk stukje chocolade, in welke vorm dan ook, krijgt persoonlijke aandacht. Wij investeren liever in mensen dan in machines. Want aandacht, dat is wat het verschil maakt. Het team van Geruba bestaat in totaal uit meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade.

Dat werkt lekker!
____________________

INSPIREREN EN STIMULEREN
Geruba Chocolade is een erkend leerbedrijf en investeert graag in de ontwikkeling van haar personeel, mensen met een doel. We werken het gehele jaar door met stagiaires van diverse scholen en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Al onze chocolatiers hebben een interne, gerichte opleiding gevolgd en zijn daarmee uitstekend geschoold in hun vak. Een groot deel van hen studeerde aan de vakschool in Hasselt, dé chocoladeopleiding in België. In korte tijd is ons team uitgegroeid van één tot twaalf chocolatiers. Stuk voor stuk vakmensen met een passie voor ambachtelijk handwerk en chocolade.

Onze chocolatiers zijn stoer, een tikkeltje anders en soms een beetje gek. Dat leidt niet alleen tot een goede werksfeer, maar ook tot verrassende creaties om je vingers bij af te likken.

 

Detail info

Openingstijden

chocoladewinkel in Schinnen
 

maandag van 9.00 tot 17.00 uur
dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur
woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur
zondag gesloten