Bakkerij Hagedoren

Provincialeweg Zuid 79
6438 BB
Oirsbeek
046-4421404
e-mail
website
Peter Hagedoren

Bedrijfsinfo

NIET ZOMAAR EEN BAKKER
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker
De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!
In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!
De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega's blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.
_________________________

ONZE BROODSPECIALITEITEN
Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Brikske
Een Brikske is een van de huis-specialiteiten. Echte Bakker Hagedoren is een van de weinige Limburgse bakkers die dit Oer Limburgse Roggebrood nog maakt. Het Brikske bestaat voornamelijk uit roggemeel en gebroken roggekorrels en heel veel water. Hierdoor ontstaat een stevig maar spekkig ambachtelijk stukje roggebrood. Het wordt op de stenen ovenvloer gebakken.

Boerenmik
De “Boermik” is de meergranen specialiteit van Echte Bakker Hagedoren. Het is een licht meergranen brood met meer als 12 zaden en granen. Prachtige gedecoreerd met havervlokken en lijnzaad aan de bovenkant en zonnepitten en aan de onderkant Elke dag meerder malen vers gebakken.

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.00 tot 18.00 uur
dinsdag van 8.00 tot 18.00 uur
woensdag van 8.00 tot 18.00 uur
donderdag van 8.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
zaterdag van 7.30 tot 18.00 uur
zondag van 7.30 tot 16.00 uur