Hoeve de Binnenplaets

Oensel 10
6333 EN
Schimmert
Sinds 2008
  • in een karakteristieke Limburgse carréboerderij
  • 10 vakantieappartementen
  • 1 vrijstaand vakantiehuis
  • groepsaccommodatie
  • ook zeer geschikt voor zakelijke gasten
  • met arrangementen
045-4040525
e-mail
website
Ridette & Stef

Bedrijfsinfo

Hoeve de Binnenplaets is de plek om een paar dagen, of langere periode, van uw vakantie in Limburg te genieten. Ook voor zakelijke gasten zijn de appartementen zeer geschikt. Onze karakteristieke Limburgse carréboerderij uit 1830 is omgetoverd tot een prachtige plek waar wij 10 vakantie appartementen en een vrijstaand vakantiehuisje hebben gerealiseerd en waar wij u van harte welkom heten.

Naast de 10 vakantieappartementen en het vrijstaande vakantiehuisje hebben we een familieverblijf. Het familieverblijf is geschikt voor 10 personen. Het familieverblijf beschikt over een grote ruimte met een eet- en zitgedeelte, keuken en poolbiljart. Op de eerste verdieping (deze is te bereiken via een trap buitenom) bevinden zich de slaapkamers (4 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer met stapelbedden) en de 2 badkamers.

Hoeve de Binnenplaets ligt in het prachtige natuurschoon van Schimmert, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. In de nabije omgeving ligt het bruisende Maastricht (10 km) en Valkenburg (5 km).

Ruimte, de omgeving en de ongedwongen ambiance maken uw verblijf op Hoeve de Binnenplaets tot een onvergetelijke vakantie ervaring.

Ridette & Stef

Detail info