Camping Mareveld

Mareweg 23
6333 BR
Schimmert
  • een geliefde plek buiten de drukte in een landelijke omgeving
  • maakt méér van uw vakantie
  • … nu ook geopend in de winter
  • met een gezellig eetcafé
  • ideaal gelegen voor fiets- en wandelroutes
  • centraal in het heuvelland
045-4041269
e-mail
website
Marianne en Jules

Bedrijfsinfo

Ooit was Mareveld een boerderij met aanvankelijk vee- en daarna fruitteelt. Vervolgens een pension en nu een camping met 'n groot horeca-gedeelte met o.a. een gezellig en sfeervol eetcafé voor zowel buurtbewoners, als ook voor de gasten van de camping. Ouderwetse gastvrijheid zorgt ervoor dat gasten verrast en verwend worden. Wij houden van nostalgie, maar zijn toch bij de tijd.

Mareveld is genieten van het buitenleven, net buiten de drukte in een landelijke omgeving en prachtige natuur in Schimmert, voor gezinnen met kleine kinderen als voor liefhebbers van wandelen en fietsen.

Door de centrale ligging in het heuvelland is Mareveld het ideale vertrekpunt voor dagtochtjes. De Ardennen (75 km) zijn binnen handbereik, historische steden als Maastricht (12 km) en Aken (20 km) nodigen uit voor een dagje gezelligheid. Ook een bezoek aan het toeristische geulstadje Valkenburg (5 km) is zeker de moeite waard.

Gezinscamping
Mareveld biedt speciaal voor families met kleine kinderen een groot kampeerveld met speeltuin en andere sport- spel en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. De camping is autovrij, zodat uw kroost ongestoord en veilig kan spelen, terwijl u direct zicht heeft vanuit uw luie stoel.

Wintercamping
Mareveld is ook in de wintermaanden geopend, laat u verrassen door de pracht van de natuur in 't winterseizoen. Beleef bijzondere momenten en geniet van de winterse gezelligheid buiten tijdens een winterwandeling of binnen in ons eetcafé bij de open haard. Uiteraard is het sanitairgebouw aangenaam verwarmd.

Verhuren
Genieten met een hoofdletter in één van onze sfeervol ingerichte chalets of pipowagens, welke verdeeld staan over het gehele terrein zodat u niet wordt uitgesloten van de gezelligheid van het buiten kamperen, terwijl elke plaats op zich toch weer optimale privacy geniet.

Kamperen
Genieten van het leven te midden van de natuur én in alle vrijheid met eigen tent, caravan of camper.
Mareveld biedt een 40-tal luxe staanplaatsen, waarvan 30 in een care rondom speeltuin en speelveld, ideaal dus voor gezinnen met kleine kinderen. Auto's mogen niet op het kampeerterrein geparkeerd worden, deze staan op de parkeerplaats buiten het terrei

Ons verwarmd buitenzwembad
Ons klein verwarmd buitenbad biedt garantie voor uren lang waterpret voor jong en oud.
Naast het zwembad is er ruimte om heerlijk te zonnen op een ligbedje. Het zwembad is omringd door een hekwerk voor de veiligheid van uw kinderen.

Detail info

Openingstijden

Openingstijden

Receptie geopend van: 10.00 – 12.00 uur én 13.00 – 18.00 uur

Openingstijden receptie/bar

wo – zo: geopend vanaf 11.30 uur
ma – di: gesloten, melden bij woonhuis