Familiecamping & Recreatiepark 't Hemelke

Klimmenerweg 10
6336 AV
Hulsberg
Sinds 1965
  • in het pittoreske Hulsberg
  • dé camping om uw ideale vakantie te vieren
  • gezinscamping met veel activiteiten en voorzieningen
  • met een lange en gastvrije traditie….
  • een eigen recreatieteam
  • zeer goed onderhouden kampeerplaatsen
045-4051386
e-mail
website
Familie Dormans

Bedrijfsinfo

Een lange gastvrije traditie...
Hartelijk welkom op de website van Familiecamping en Recreatiepark 't Hemelke.

Kamperen in Zuid-Limburg kan op vele manieren, maar hemels? Dat kan alleen bij ons! In het hart van het weelderige Limburgse Heuvelland ligt Familiecamping &Recreatiepark 't Hemelke, u vindt ons in het pittoreske Hulsberg.

't Hemelke is een echte gezinscamping met ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen. Beschut, of in de zon, aan u de keuze. De kampeerplaatsen zijn allen minimaal 100m2, met een stroomaansluiting van 6 ampère. Verder is er de mogelijkheid tot TV-aansluiting, en kunt u kiezen voor een comfortplek. Er zijn ook een aantal camperplekken, met een camperstation aanwezig op onze gezellige camping. Het moderne sanitair en de wasserette weerspiegelen ons streven naar kwaliteit.

Onze gezinscamping biedt een groot aantal activiteiten en voorzieningen voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden om te genieten van wat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Ook aan uw hond is gedacht. Op de camping hebben we een uitlaatveldje en hondentoilet. Er zijn verder genoeg wandelmogelijkheden net buiten de camping, zodat uw hond zich helemaal kan uitleven.

Ons gehele terrein heeft een goede WiFi aansluiting, het gebruik hiervan is geheel gratis. Op die manier hoeft u niets te missen van thuis.

't Hemelke is dé camping in Zuid-Limburg om uw ideale vakantie te vieren.

Standaard
De standaard kampeerplekken zijn inclusief
* 6 ampère stroom
* 100-120 m2

Standaard met TV
De standaard kampeerplekken, met TV zijn inclusief
* 6 ampère stroom
* 100-120 m2
* Analoge televisie

Comfortplek
Deze kampeerplekken zijn inclusief
* 10 ampère stroom
* water toe- en afvoer
* 120-150 m2
* Analoge tv-aansluiting

Camperplaatsen
De camperplaatsen zijn inclusief:
* grind waar uw camper op geparkeerd staat,
* grasstrook,
* stroomaansluiting,
* mogelijkheid tot het gebruik van analoge televisie.

Hedendaags comfort...
Ons streven naar kwaliteit ziet u onder meer terug in het dagelijks onderhoud van het moderne en kindvriendelijke sanitair. Het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen van de hedendaagse kampeerder. In de diverse toiletgebouwen kunt u de hele dag door gebruik maken van de voorzieningen. We zorgen ervoor dat u elke dag gebruikt kunt maken van hygiënisch schone voorzieningen. We hebben ook kinder-sanitair, bestaande uit babybadjes, kindertoiletten en kinderwastafels.

Verder is er een wasserette, met professionele wasmachines en een wasdroger, en de mogelijkheid tot strijken. Chemische toiletten bij alle toiletgebouwen, en bij elke gebouw zijn er vaatwasmogelijkheden. Nieuw dit jaar zijn de textielwasplaatsen. Deze zullen in het hoogseizoen -juli en augustus- gerealiseerd zijn.

Eindeloos genieten...
Een gezinscamping zonder water dat kan natuurlijk niet... Het zwembad heeft maar liefst 2 waterglijbanen! Een glijbaan van 60m, en een familieglijbaan. Wie durft...
Niet alleen heerlijk verfrissend en spannend, maar ook heel relaxed.
In het speelse kinderbad met paddenstoel-douche, kunnen de allerkleinsten veilig en naar hartenlust spelen met water. Het gezellige terras biedt een fraai zicht op dit levendige waterspektakel.

Het recreatieteam verzorgt in het zwembad ook allerlei activiteiten, denk hierbij aan waterbasketbal, spijkerbroekhangen, discozwemmen, een triatlon.

Altijd wat te beleven...
Sport- en spelliefhebbers opgelet! Ons eigen recreatieteam is verrassend origineel, elke dag zijn er verschillende activiteiten gepland. Een greep uit het gevarieerd programma :

* spannende speurtochten
* huifkartochten
* spokentochten
* veel sportieve activiteiten, bv. voetbalwedstrijden
* toernooien
* handboog- en luchtpistoolschieten
* nieuw dit jaar! Hemelke 's got talent!
* stokbrood bakken
* kids activiteiten
* gezellige bingoavonden, met mooie prijzen
* muzikale avonden met een orkest of DJ

Wordt u hier al enthousiast van?! Op onze camping is een fietscrossbaan, sportveld met basketbalveld, voetbalveld en speelveld, tafeltennistafels, jeu de boules baan, 18-holes midgetgolfbaan, een groot schaakspel, en nog veel meer aanwezig. De hele dag buitenspelen, heerlijk!

Verspreid over het hele terrein liggen verschillende speeltuinen, die vanuit uw kampeerplek te overzien zijn. Uitdagende speeltoestellen, een klimtoren van maar liefst 8 meter hoog, en een kabelbaan! Er staat zelfs een Amerikaanse schommel, waar u met het hele gezin op kunt.

De jongere kinderen kunnen zandkastelen bouwen, glijden en schommelen. Voor u het weet zit uw kroost op de trampoline of in een van de vele andere spannende speeltoestellen van onze speeltuinen. De kinderboerderij is ook een grote trekpleister. Hier kunnen de kinderen met de dieren spelen en ze aaien. Verder starten er vanuit de camping een aantal wandeltochten door het mooie gebied rondom Hulsberg.

Gastvrij trefpunt
Laat u eens verwennen in het gezellige café of restaurant met z'n rustieke huisbar, voor een hapje of een drankje. Terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn, kunt u genieten van een lekker verkoelend drankje op ons terras. Vanaf deze plek heeft u een riant uitzicht op het zwembad met glijbanen. Een waar trefpunt voor de echte levensgenieters.

's Middags en 's avonds is het restaurant geopend; van streekgerechten tot kindermenu's. Voor elk wat wils! 't Café en terras is 's avonds ook geopend, waar we genieten van de zwoele zomeravonden onder het genot van een drankje en gezellige muziek. Ook op de gezellige binnenplaats kunt u genieten van onze gerechten. Vraag naar onze allergenenkaart.

Geen zin om te koken, of zin in een snelle hap? Onze snackbar heeft een ruim assortiment aan snacks, en overheerlijke frites. In onze campingwinkel kunt u terecht voor alle broodnodige artikelen. Elke ochtend verse broodjes! De broodjes hoeft u niet van te voren te bestellen. Restaurant, snackbar en winkel zijn in de meivakantie, Hemelvaart-Pinksteren en het hoogseizoen geopend.

Detail info