Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Altaarstraat 120
6365 AM
Schinnen
 • een uitstekend verzorgd natuurkampeerterrein
 • met zo'n 90 ruime plaatsen, gelegen op verschillende terrassen
 • de plekken zijn ruim opgezet, de onderlinge afstand is 7 meter
 • de hoeve zelf is een eeuwenoude, typisch Limburgse carréboerderij
 • met uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf
 • onze kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte
046-4438313
06-52441594
e-mail
website
Jannie en Jelco van der Avoort-Vogels

Bedrijfsinfo

RUST EN GROEN, DAARVOOR KOMT U NAAR HOEVE KREKELBERG
Hoeve Krekelberg is een uitstekend verzorgd natuurkampeerterrein, met zo'n 90 ruime plaatsen gelegen op verschillende terrassen tegen een helling. Deze unieke ligging biedt een fraai uitzicht over het omringende Zuid-Limburgse heuvelland. De plekken zijn ruim opgezet, de onderlinge afstand is 7 meter. De hoeve zelf is een eeuwenoude, typisch Limburgse carréboerderij, die nog volop in bedrijf is.

Naast rust en groen, hechten wij ook veel waarde aan comfort. Een zwembad of disco vindt u niet op onze camping, wel uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf.

Onze kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Wij zijn daarom aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen (SNK). Onze kampeerders dienen in het bezit te zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kunt u zowel bij de stichting als bij ons op het terrein aanschaffen en kost € 15,95 per kalenderjaar.

WIE ZIJN WIJ
EEN DERDE GENERATIE AAN HET ROER

In 2017 hebben we de camping van de ouders van Jannie overgenomen. Zij hebben ruim 35 jaar de camping met veel enthousiasme gerund en het afgelopen jaar hebben ze het stokje aan Jannie doorgegeven. Dat Jannie de camping wilde overnemen kwam niet als een verrassing, al van kinds af aan hielp ze mee en was het haar droom om hier ooit met haar gezin te mogen wonen en werken. Nadat we tien jaar op verschillende plekken in binnen- en buitenland hebben gewoond, zijn we nu met onze drie kinderen weer terug in Limburg, terug bij onze roots. En dat voelt goed!

Voor u als gast is er weinig veranderd. We zetten de lijn voort waarbij rust, groen en ruimte de belangrijkste sleutelwoorden zijn. We doen er alles aan om onze gasten een fijne vakantie te bieden en ze met mooie herinneringen naar huis te laten gaan.

We hopen u te mogen begroeten op onze camping!

Jannie en Jelco Vogels-van der Avoort

STICHTING NATUURKAMPEERTERREINEN
TE GAST BIJ MOEDER NATUUR
Wij zijn lid van de Stichting Natuurkampeerterreinen. Onze kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Men moet daarom in het bezit zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kunt u zowel bij de stichting online als bij ons op het terrein aanschaffen. De kosten bedragen € 15,95 en de kaart is 1 kalenderjaar geldig. U ontvangt dan het Groene Boekje met hierin de Natuurkampeerkaart. In het Groene Boekje vindt u een verzameling van alle natuurkampeerterreinen.

VOORZIENINGEN
WIJ BIEDEN UITEENLOPENDE VOORZIENINGEN VOOR EEN PRETTIG VERBLIJF

SANITAIRE VOORZIENINGEN
VOORZIENINGEN VOOR IEDERE LEEFTIJD

Onze camping beschikt over een modern, goed onderhouden en verwarmd toiletgebouw.
‘Comfort' was ons sleutelwoord tijdens het ontwerpen, ‘hygiëne' is ons sleutelwoord geworden nu het gebouw in gebruik is.

We bieden de volgende voorzieningen:

 • ratis warme douches
 • familiedouche met badje
 • seniorentoilet
 • wascabines
 • wasmachine en droogtrommel
 • magnetron
 • vriezer voor koelelementen


SLECHTWEERVOORZIENING ‘DE KOESTAL'
VOOR DE REGENACHTIGE DAGEN

De slechtweervoorziening ‘de Koestal' biedt een comfortabele omgeving voor regenachtige dagen, ook voor de kleinsten onder ons. Hier kunt u een boekje lezen, toeristische informatie inwinnen of lekker onderuit zakken om televisie te kijken.

Aanwezige voorzieningen:

 • computer met gratis internet
 • folderuitgifte
 • kinderspeelhoek
 • toeristische informatie van de omgeving
 • voorbeelden van wandel- en fietskaarten
 • leestafels met tijdschriften
 • uitleen van boeken
 • uitleen van spellen
 • televisiehoek


KINDVRIENDELIJKVELD
VANUIT DE TENT DE KINDEREN ZIEN SPELEN

In het midden van het kindvriendelijkveld ligt een speeltuin, met rondom uitgebreid de mogelijkheid om te kamperen. Terwijl uw kinderen druk aan het spelen zijn, kunt u ze vanuit uw tent of caravan in de gaten houden. Zo geniet u van een zorgeloze vakantie en hebben uw kinderen alle ruimte en voorzieningen om zich uit te leven. Boven de zandbakken hangen zonnedoeken om de kinderen te beschermen tegen de zon.

Het is mogelijk om een plek op het kindvriendelijkveld te reserveren, u mag bij aankomst dan zelf een plek op dit veld uitkiezen.

FIETSENSTALLING
VEILIG ACHTER SLOT EN GRENDEL

In de afgesloten fietsenstalling kunt u uw fiets veilig stallen en heeft u de mogelijkheid uw elektrische fiets op te laden.

De fietsenstalling heeft een automatisch deurslot, de deur gaat ‘s avonds automatisch op slot en gaat ‘s morgens weer open.
Tevens is er een fietspomp aanwezig en staan er stoelen en tafels die u mag lenen.

WARME BAKKER
VERSE BROODJES EN VLAAI, EEN GOED BEGIN VAN DE DAG

Een groot deel van het seizoen komt van dinsdag t/m zaterdag tussen 8.30u en 9.00u de warme bakker op de camping. De bakker komt vanaf ca. eind april t/m eind september.

Bakkerij Extra uit Schinnen neemt dan een selectie van haar aanbod mee. Broodjes, croissantjes, vers brood of een Limburgse vlaai, aan alles wordt gedacht. Als u speciale wensen heeft, dan kunt u dit doorgeven en wordt dit een dag later meegebracht.

OPLAADPAAL ELEKTRISCHE AUTO
SAMEN MAKEN WE DE WERELD EEN BEETJE GROENER

Samen met onze leverancier Laadpunt.nl hebben wij onlangs een laadpunt gerealiseerd waar zowel Plug-in Hybride auto's als volledig elektrische auto's met maximaal 11 kW tot 55 km per uur kunnen bijladen. Op het oplaadpunt kunnen 2 auto's gelijktijdig laden. De kosten voor het laden zijn € 0,25 cent per kWh en alle openbare laadpassen worden op het laadpunt geaccepteerd.

WASSERETTE
WASSEN EN DROGEN

In het toiletgebouw vindt u een wasmachine en droger. Bij de receptie kunt u was- en droogmunten kopen.

wassen incl. wasmiddel: € 5,-
drogen: € 3,-

CAMPER SERVICEPLAATS
GOED VOORBEREID WEER DE WEG OP

Op onze camper serviceplaats kunt u het water bijvullen en vuil water lozen. Het chemisch toilet kunt u ledigen in het toiletgebouw in de daarvoor bestemde ruimte.