Hommerter Hofke

Hommerter Allee 66
6436 AN
Amstenrade
  • karakteristieke B&B hoeve uit 1790
  • aan de poort van het heuvelland
  • voorzien van moderne gemakken
  • wifi en parkeerplaats inbegrepen 
  • drie kamers

Bedrijfsinfo

Welkom in het Hommerter Hofke, onze karakteristieke B&B hoeve uit 1790!
In dit gerenoveerde boerderijtje aan de poort van het heuvelland zijn veel traditionele elementen behouden. Met leem en stro bedekte muren, eiken vloeren en balken, lage deurtjes en vrolijke kleuren. Je stapt een aantal eeuwen terug in de tijd, maar bent tegelijkertijd voorzien van moderne gemakken. 

In de ruime achtertuin met fruitbomen en weidebloemen kun je naar hartelust ontspannen in de hangmat. Wil je de hartslag wat verhogen, spring dan in de natuurzwemvijver of test je spierkracht aan het sportrek. 
Limburg verder ontdekken? Achter het Hofke loop je zo de glooiende velden in, met op loopafstand het Geleenbeekdal bij Thull. Hier ligt de oudste Limburgse familiebrouwerij Alfa Bier, met rondleidingen door de brouwerij of "pimpelen" in het proeflokaal zodat je achteruit weer terug naar de B&B loopt.

De straat uit ligt Amstenrade met zijn kasteel en kasteelpark en een aantal leuke restaurantjes en winkels. Op 15 minuten rijden van het Hofke bevinden zich Valkenburg en Sittard, op 25 minuten rijden ben je in het historisch bourgondische Maastricht. 

Detail info