BSO Dolfijn

St. Remigiussraat 1-a
6333 CW
Schimmert
  • persoonlijke aandacht
  • ruime hoeveelheid aan spel- en speelmateriaal
  • thema's zijn o.a. kinderkunst, muziek en dans
  • onderdeel van Stichting Kinderopvang Nuth
06-49637054
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Als kinderen uit school komen, is het fijn als ze goed opgevangen worden. Wij zorgen ervoor dat ieder kind persoonlijke aandacht krijgt, zijn verhaal en ervaringen van die dag kan vertellen of gewoon even tijd voor zichzelf kan nemen.

De tijd in de buitenschoolse opvang (bso) is vrije tijd en biedt kinderen de mogelijkheid om te ontspannen. Ze hebben de beschikking over een ruime hoeveelheid aan spel- en speelmateriaal en verschillende ruimtes die diverse mogelijkheden bieden. Op basis van steeds wisselende thema’s worden activiteiten georganiseerd en aangeboden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Thema’s waarmee gewerkt wordt zijn o.a. kinderkunst, muziek en dans.

Binnen onze bso’s willen we de kinderen laten meedenken over- en betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. Zo worden er geregeld “vergaderingen” met de kinderen belegd.

Op 4 plaatsen in de gemeente Nuth kunnen kinderen terecht bij de Buitenschoolse Opvang. Dit is in Hulsberg, Nuth, Wijnandsrade en Schimmert.