BSO De Springplank - Hiphoppers en Coolkids

Parallelstraat 41
6361 XK
Nuth
  • buitenschoolse opvang
  • onderdeel van Stichting Kinderopvang Nuth
  • persoonlijke aandacht voor iedereen
  • ruime hoeveelheid aan spel- en speelmateriaal
  • thema's zijn o.a. kinderkunst, muziek en dans
06-82089023
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Als kinderen uit school komen, is het fijn als ze goed opgevangen worden. Wij zorgen ervoor dat ieder kind persoonlijke aandacht krijgt, zijn verhaal en ervaringen van die dag kan vertellen of gewoon even tijd voor zichzelf kan nemen.

De tijd in de buitenschoolse opvang (bso) is vrije tijd en biedt kinderen de mogelijkheid om te ontspannen. Ze hebben de beschikking over een ruime hoeveelheid aan spel- en speelmateriaal en verschillende ruimtes die diverse mogelijkheden bieden. Op basis van steeds wisselende thema’s worden activiteiten georganiseerd en aangeboden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Thema’s waarmee gewerkt wordt zijn o.a. kinderkunst, muziek en dans.

Binnen onze bso’s willen we de kinderen laten meedenken over- en betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. Zo worden er geregeld “vergaderingen” met de kinderen belegd.

Op 4 plaatsen in de gemeente Nuth kunnen kinderen terecht bij de Buitenschoolse Opvang. Dit is in Hulsberg, Nuth, Wijnandsrade en Schimmert.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang in Nuth is geopend van maandag t/m vrijdag ’s ochtends van 7.30 uur tot aanvang van de basisschool en ’s middags na schooltijd tot 18.30 uur. Daarnaast zijn wij hele dagen geopend tijdens vakanties en op schoolvrije dagen.