Huisartsenpraktijk Hulsberg

Parallelweg-Noord 2
6336 AE
Hulsberg
  • zorg dichtbij!
  • laagdrempelig
  • telefonsich bijna altijd te bereiken
  • iedere werkdag geopend van 8 tot 17 uur
045-4051388
Spoed 045-4051388 kies 1
e-mail
website
de heren Nijhof en Dellevoet

Bedrijfsinfo

HUISARTSENPRAKTIJK HULSBERG: ZORG DICHTBIJ!
Onze visie is: Zorg dichtbij de mensen te houden. Tevens proberen we laagdrempelig te zijn en zijn we telefonisch bijna altijd bereikbaar. Een antwoordapparaat proberen we te vermijden tijdens kantooruren.

Spoedgevallen
Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij spoed bel: (045)- 4051388 kies daarna 1.
Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8 en 17 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Openingstijden
De praktijk is iedere werkdag geopend van 8 tot 17 uur.

Afspraak maken
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 tot 17 uur.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.
U kunt deze aanvragen tussen 8.00- en 10.30uur. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost
De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de Huisartsenpost Oostelijk Zuid-Limburg te Heerlen. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken
Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand?

Telefoon en adres Huisartsenpost Oostelijk Zuid-Limburg:
Telefoon: 045-5778844
Henri Dunantstraat 5 te Heerlen (gebouw B van Zuyderland medisch centrum)

Detail info