Biej de tant

Jabeekerstraat 12
6451 CH
Schinveld
 • een klein actief familiebedrijfje!
 • sfeer en gezelligheid boven alles
 • genieten van heerlijk eten en de wonderschone natuur
 • voor gezinnen, families, vriendenclubs of bedrijfsuitstapjes
 • veelal in groepen vanaf 10 personen
 • ook voor teambuilding en kleinschalige feestjes
 • klik hier voor de bezorg- en afhaalservice
06-20325179
e-mail
website
Tesh, Rick en Marlie van Eijk

Bedrijfsinfo

Mogen wij ons voorstellen: wij zijn een klein actief familiebedrijfje! Onze trefwoorden zijn: sfeer en gezelligheid boven alles en genieten van heerlijk eten en de wonderschone natuur direct in onze omgeving.

Op zondag is onze bistro geopend voor een hapje en een drankje.

Ons aanbod is gevarieerd. En het fijne is u kunt alles met elkaar combineren: High Tea, koetsritten, wandelen, samen koken, eten van de buitenkeuken, barbecue, een drankje voor onderweg. Wij stellen voor u een passend programma samen, geheel naar wens!

Het uitgangspunt van onze activiteiten is de natuur in al zijn verscheidenheid: per koets, te paard of wandelend. Tijdens wandeltochten in de bossen vertellen wij u graag over de geschiedenis van de "Schinveldse Bossen" met zijn talrijke wetenswaardigheden, sages en legendes.

Onze doelgroepen zijn: gezinnen, families, vriendenclubs of bedrijfsuitstapjes. Veelal in groepen vanaf 10 personen. Ook kunt u bij ons aan teambuilding doen en organiseren we kleinschalige feestjes.

Als buitenactiviteit kan er ook gebarbequed worden. Eventueel te combineren met sportieve bezigheden zoals golfen in het bos, beachvolleybal, beachvoetbal, jeu de boules, klootschieten, gaffeldarts en buiten kegelen enz.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden. Als uw interesse gewekt is, aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. We weten zeker dat we u een programma aan kunnen bieden waar voor elk wat wils in zit!

Veel plezier bij het lezen en het bekijken van onze site,
Tesh, Rick en Marlie van Eijk
______________________________

Culinair
Binnen ons culinair programma zijn er verschillende mogelijkheden:

 • culinair genieten in groepsverband op dagen die u kiest en schikt. U kunt dan samen met anderen genieten van onze uitgebreide mogelijkheden en onze wisselende specialiteiten.
 • genieten“op Zondag”. Wij zijn iedere zondag geopend van 11.00 tot 20.00uur. Dan presenteren wij een kleine vaste kaart en een krijtbord vol met culinaire verrassingen...
   

De Krijtbordkaart wisselt iedere week.
En…..onze Krijtbordkaart houdt rekening met de wisselende seizoenen; dwz wildspecialiteiten in de wintermaanden en onze overheerlijke aspergespecialiteiten in het voorjaar !

Dit is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden!
We nodigen u graag uit om te ervaren wat wij te bieden hebben!
____________________________

Arrangementen van Biej de Tant in Sjilvend
Een groot deel van ons bedrijf draait om outdoor activiteiten.
Voor ons betekent dit genieten van de grote verscheidenheid van de natuur om ons heen; in alle seizoenen in een uniek stukje Nederland in het zuiden van Limburg in de Schinveldse bossen!

Er is voor elk wat wils.
De een wil genieten van de rust en stilte en wandelen in onze mooie natuur terwijl de ander een sportieve uitdaging zoekt.
Ook kun je met een groep bij ons komen bosgolven, klootschieten of genieten van de vele andere outdoor activiteiten die wij organiseren.

Paarden spelen een hoofdrol in ons bedrijf. Wij zorgen dat je op alle mogelijke manieren kunt genieten van deze edele dieren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • paardrijden
 • een koetstocht waarbij je zelf de leidsels ter hand kunt nemen en het gevoel ervaart van leiding geven aan zo'n prachtig dier
 • een bezoek aan onze stallen of buiten de paarden aaien/bewonderen.

Detail info

Openingstijden

maandag van 11.00 tot 22.00 uur
dinsdag van 11.00 tot 22.00 uur
woensdag gesloten
donderdag van 11.00 tot 22.00 uur
vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur
zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur
zondag van 11.00 tot 22.00 uur


De keuken is geopend tot 20.00 uur.