De Reusch

De Bockhofweg 2
6333 AZ
Schimmert
Sinds 2021
  • eten en drinken van zover je kunt kijken
  • maar niet verder!
  • met lokale voeding
  • toegankelijk, inspirerend en beschikbaar voor iedereen
  • met webshop
045-4042110
e-mail
website
Nico en Roger Eurelings

Bedrijfsinfo

DE REUSCH ONTWAAKT
Er is hard gewerkt aan onze Reus van Schimmert. Binnen in onze iconische watertoren gebeuren geweldige dingen. Het is het kloppend hart van echte streekproducten van onze eigen lokale producenten.

Sinds 30 juni 2021, exáct 94 jaar na de opening op 30 juni 1927, zijn we weer open. We bieden fantastische arrangementen, maar je kunt ook een lekkere wijn, bier of FRISCH komen drinken met prachtig uitzicht op de Euregio.

Via onze social media kun je De Reusch van dichtbij volgen.
____________________________

ONZE AMBITIE
De bodem is onze bron van leven en duurzame innovatie. Rijk en onuitputtelijk. Vanuit De Reusch stimuleren wij het verantwoord gebruik van onze bodem door het verbouwen, telen, maken en verkopen van lokale producten van zover je kunt kijken. Dat is 46 kilometer vanuit onze unieke monumentale watertoren in Schimmert. Een unieke locatie in Limburg als bruisend middelpunt voor lekker eten, food educatie en veel meer.  En online kun je alle heerlijkheden natuurlijk voor thuis bestellen.
____________________________

WE BLAZEN HOOG VAN DE TOREN
En dat mag ook wel een keer… Iedere verdieping heeft zijn eigen thema. Helemaal erop gericht om jou alles te laten beleven wat onze regio te bieden heeft op het gebied van eten en drinken.

EUREGIONAAL UITZICHTPUNT
Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen FRISCH-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping.

4D SMAAKTHEATER
Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

BROUWERIJ
Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemer van het eerste uur André Köppen. En niet zomaar een brouwerij…

STREEKPRODUCTENPLEIN
Een heuse marktplaats waar onze torenpartners op bepaalde dagen microproducties draaien. Hier kun je workshops volgen en ontdekken hoe verschillende producten gemaakt worden.

PROEFLOKAAL
Een speciaal proeflokaal waar we, in combinatie met een rondleiding, inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

RESTAURANT
Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich op de eerste verdieping en is 7 dagen per week geopend. Het is een heuse belevingslocatie voor streekproducten.

SHOP
Als je binnenkomt bij De Reusch, sta je meteen in onze shop. Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen. Neem ook een kijkje in onze online shop.

Openingstijden

De Reusch is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Het restaurant is open van 11.30 tot 20.00 uur.

Gesloten: eerste Kerstdag en Oudejaarsdag