Brasserie Peil 5

Burgemeester Pijlsstraat 5
6365 CG
Schinnen
Sinds 2016
  • Brasserie Peil 5 staat voor bourgondisch genieten
  • Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid in een industriële ambiance
  • grenzend aan een fantastische mooie vijver in hartje Schinnen
  • kop koffie, hapje eten, lekker borrelen of een heerlijke lunch en diner!
  • ook voor feesten en partijen
  • klik hier voor de menukaart
046-4267563
e-mail
website
Miranda en Willy Pinckers

Bedrijfsinfo

Over ons
Brasserie Peil 5 staat voor bourgondisch genieten.

Bij ons kunt u rekenen op Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid in een industriële ambiance. Grenzend aan een fantastische mooie vijver in hartje Schinnen (Beekdaelen). Beekdaelen is een prima uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelroutes van de westelijke mijnstreek. Bij ons heeft u de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Op zonnige dagen nodigen we u graag uit op ons mooie terras met uitzicht op de schitterende vijver.

Naast een kop koffie, hapje eten of lekker borrelen kunt u bij ons ook terecht voor feesten en partijen, in overleg kunnen zullen wij er voor zorgen dat u een top avond zult beleven zonder zorgen.

Een pareltje, gelegen in ons mooie Limburgse Land. Met een mooie industriële look, genoeg zitplaatsen en uitzicht op een schitterende visvijver.

“Peil 5” is afgeleid van zowel het waterpeil als de straatnaam waaraan wij gelegen zijn, de Burgemeester Pijlsstraat.

In de morgen bent u altijd welkom voor een heerlijk kop koffie met verse vlaai om vervolgens een mooie wandeling of fietstocht te maken door de prachtige bosrijke omgeving. Vanaf 11.00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch! U kunt op ons prachtige terras genieten van zowel een rijk belegd broodje als een mals biefstuk.

Genieten met een hoofdletter G staat bij ons hoog in het vaandel, hier streven wij dan ook dagelijks naar. In de namiddag kunt u genieten van een van onze vele speciaalbiertjes, zowel van de tap als van de fles. Dit gepaard met eventueel een borrelhapje zorgt er voor dat u heerlijk tot rust komt. Onze keuken is door de week geopend tot 16.00 en zaterdag en zondag tot 19.00 uur.

In de winter zal ons prachtige terras zijn verwarmd (uniek in deze regio) zodat u ook dan goed kunt vertoeven en kunt genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben.

Wandelroutes
Peil5 ligt in een fantastisch mooie omgeving. Vandaar dat onze brasserie een mooie locatie is om uw fiets- of wandelroute te starten. Of u kunt ons aandoen als pauzeplaats om een lekker hapje te eten of gezellig een drankje te drinken. In samenwerking met wandelgidszuidlimburg hebben wij een aantal mooie wandelingen voor u samengesteld van verschillende lengtes.

Detail info

Openingstijden

  restaurant  
maandag 10.00 - 17.00  
dinsdag gesloten  
woensdag 10.00 - 17.00  
donderdag 10.00 - 17.00  
vrijdag 10.00 - 17.00  
zaterdag 10.00 - 20.00  
zondag 10.00 - 20.00