Brasserie De Muldermolen

Thullerkerkweg 17
6365 AE
Schinnen
Sinds 1948
  • brasserie en b&b
  • ontbijt - lunch - diner - feesten en partijen
  • alleen producten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs
  • 2 ruim opgezette en nostalgisch ingerichte appartementen
  • met zicht op De Mulderplas en de Mariakapel
  • klik hier voor de menukaart
046-4234814
e-mail
website
Kelly Brouns

Bedrijfsinfo

Ons verhaal
DE MULDERMOLEN

Onze zaak bevindt zich in het prachtige wandelgebied direct gelegen tegenover de Mulderplas.
Het markante gebouw van de Muldermolen herinnert velen aan de tijd dat hier door de familie Houben nog graan gemalen werd en de boeren van heinde en verre kwamen om zaden te kopen voor hun landerijen.

In 2015 heeft een grondige verbouwing ervoor gezorgd dat het gebouw een nieuwe functie heeft gekregen in de vorm van een brasserie in combinatie met een Bed and Breakfast. Uitkijkend aan de voorzijde op de Mulderplas en de achterzijde de Krekelberg waant u zich haast in buitenlandse oorden.

In de zomermaanden kunt u heerlijk vertoeven op ons grote zonovergoten terras maar ook on de wintermaanden kunt u komen genieten van een warme chocomel onder onze verwarmde overkapping.

Op onze menukaart vindt u een luxe ontbijt, een grote keuze in lunchgerechten of een uitgebreid diner. Verder staan wij bekend om de grote keuze in speciaal bieren waarvan verschillende op de tap of een goede kop koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Team Muldermolen
______________________________

Brasserie
DE MULDERMOLEN

Onze menukaart is met zorg voor u samengesteld. Constant zijn wij op zoek naar de beste producten en de lekkerste combinaties om onze klanten tevreden te houden. Zo hebben wij in de loop der jaren een basiskaart samengesteld die het hele jaar doorloopt maar zorgen wij ook altijd voor verschillende seizoenproducten om de kaart afwisselend en spannend te houden. Zo mogen in de wintermaanden een konijnenbout of een erwtensoep natuurlijk niet ontbreken en hebben wij in de zomermaanden vers schepijs in onze ijskraam.

Klik hier voor het volledige menu
_____________________________

Arrangementen

Klik hier voor de arrangementen
____________________________

Appartement
'T KOOREKEAMERKE


Dit ruim opgezette en nostalgisch ingerichte appartement van 65 m2 bevindt zich op de tweede verdieping van De Muldermolen. Vroeger werd op deze plek het graan gemalen en stonden er twee grote silo’s waardoor het meel naar beneden werd gevoerd. In dit appartement zijn nog duidelijk tekenen van vroeger terug te zien. Zo zijn de oude balken nog duidelijk zichtbaar en hangt de oude elektromotor nog aan het plafond.

Het appartement beschikt over een tv, dvd speler, open keuken met uitzicht over de weilanden en bossen, kookplaat, wasmachine, koelkastje en magnetron. Er bevindt zich een apart toilet, slaapkamer met ruim 2-persoonsbed en de badkamer en suite met daarin een ruim ligbad met verlichting en uitzicht over de weilanden en bossen. Daarnaast beschikt de slaapkamer/badkamer over een aparte wasbak. Vanuit de badkamer kunt u via de grote glazen deuren het dakterras betreden, dat prachtig uitzicht biedt over een mooi natuurgebied. Komt u het zelf ervaren?

Gezien de grote belangstelling voor onze appartementen, hebben wij gekozen voor Airbnb als onze boeking-site. Dit ten behoeve van de kwaliteit, en om alles goed voor onze gasten te kunnen coördineren.

Reserveringen gaan dan ook uitsluitend via de link van Airbnb.
_______________________________

Appartement
'T GRAANHEUKSKE


Dit ruime, modern ingerichte appartement van 65 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van De Muldermolen. Vroeger werd op deze plek het meel opgevangen in zakken, afgewogen en opgeslagen. Dit appartement hebben wij naar achteren toe uitgebouwd, waardoor we een extra ruime woonkamer hebben gecreëerd. Het appartement beschikt over een slaapkamer met een ruim 2-persoons bed, badkamer en suite (bereikbaar via 4 traptreden) met een ruime whirlpool én aparte douche en wasbak. In de doorgang naar de woonkamer bevindt zich een apart toilet. De ruime open keuken beschikt over een vaatwasser, kookplaat, koelkast en oven/magnetron. Vanuit de ruime open keuken heeft u direct contact met de woonkamer en de tuin. De woonkamer beschikt over een groot tv scherm met projector en twee grote glazen deuren die toegang bieden tot de tuin met terras. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen. Komt u ook genieten?

Gezien de grote belangstelling voor onze appartementen, hebben wij gekozen voor Airbnb als onze boeking-site. Dit ten behoeve van de kwaliteit, en om alles goed voor onze gasten te kunnen coördineren.

Reserveringen gaan dan ook uitsluitend via onderstaande link van Airbnb.
______________________________

De omgeving
SCHINNEN

De Muldermolen biedt zicht op De Mulderplas en de Mariakapel, is gelegen in het hart van het Corio Glana project en omringd door historische gebouwen zoals Kasteel Terborgh en Kasteel Amstenrade. Dit maakt De Muldermolen een centrale plek voor het starten of onderbreken van een wandeling door prachtige landschappen en langs gebouwen met een historisch verhaal.

Openingstijden

  restaurant keuken
maandag van 10.00 tot 19.00 uur tot 19.00 uur
dinsdag gesloten gesloten
woensdag van 10.00 tot 19.00 uur tot 19.00 uur
donderdag van 10.00 tot 19.00 uur tot 19.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur tot 19.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur tot 20.00 uur
zondag van 10.00 tot 21.00 uur tot 20.00 uur