Restaurant De Lier

Leiffenderhofweg 3
6451 PR
Schinveld
Sinds 2006
  • dé plek voor uw vergadering, lunch of feestelijke bijeenkomst!
  • aan het zweefvliegveld van de ELZC
  • met groot terras
  • Servicepunt VVV - Zuid-Limburg
  • eerlijke producten
045-5272132
e-mail
website
Sandra Paas

Bedrijfsinfo

Een bijzondere keuken
De keuken staat bekend om de kwaliteit en versheid en is zeer selectief waar de producten vandaan komen. De gerechten worden bereid met het vlees van de Schotse Hooglanders (die vrij rond lopen in de Schinveldse Bossen). Het zuurvlees, maar ook het stoofpotje, de entrecote en de ribeye worden zeer gewaardeerd.
Daarnaast biedt Restaurant de Lier antibiotica vrij vlees van het Pietrainvarken aan, afkomstig van Hoeve Pijlshof in Maria-Hoop. De spareribs zijn een echte traktatie, maar ook de saté, schnitzel en niet te vergeten de gevulde varkenshaas zijn de moeite van een bezoek aan Restaurant de Lier meer dan waard.
_______________________

Feesten, groot of klein, babyborrels en meer....
De invulling van een perfect feest, eten of vergadering, met het budget dat gasten wensen te besteden, is alles bespreekbaar. Workshops, bridgen, vergaderingen, of trainingen al deze mogelijkheden biedt Restaurant De Lier aan.
______________________

Startpunt Restaurant De Lier
Restaurant De Lier heeft de 5 Sterren wandelroute voor u beschikbaar bij binnenkomst. Maar we zijn ook servicepunt van Visit Zuid-Limburg, dus er is veel meer informatie te vinden; een ideaal start- en/of eindpunt voor uw wandelroute en ontdektocht in en rond de Schinveldse Bossen!!
_______________________

Midden in de natuur
Restaurant De Lier is gelegen aan het zweefvliegveld in Schinveld, aan de rand van de Schinveldse bossen. Het uitzicht is altijd boeiend, in de zomer zijn de zweefvliegtuigen in actie. Dit is prachtig te volgen vanaf het terras. In de winter zorgt de prachtige natuur altijd voor nieuwe verrassingen. De rust, de gezellige brandende open haard in de winter en de biologische gerechten maken van een wandeling net iets meer.

Detail info

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:
• maandag t/m donderdag van 11.00 tot 18.00 uur
(later eten kan na reservering, zodat we de open haard kunnen laten branden)
* vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 21.00 uur