Knibbeler Eten met gemak

Achter den Hof 110
6436 EH
Amstenrade
Sinds 2013
 • verse maaltijdservice
 • levert (h)eerlijke koelverse maaltijden aan huis
 • voor iedereen die lekker en gezond wil eten
 • maar geen zin of tijd heeft om zelf te koken!
 • geen abonnement
 • met webshop
 • klik hier voor de bezorgservice
045-8200600
e-mail
website
Maarten Knibbeler

Bedrijfsinfo


WAT DOEN WIJ

VERSE MAALTIJDEN
Wij bieden u wekelijks een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. U kiest zelf uw heerlijke maaltijden uit.

GEEN ABONNEMENT
U zit bij ons niet vast aan een abonnement. Maak daarom vrijblijvend kennis met onze maaltijdservice en bestel onze proefbox van 3 gerechten voor maar €14,95!

PERSOONLIJK THUISBEZORGD
Wij vinden het belangrijk dat wij u leren kennen. Uw gerechten worden daarom persoonlijk bij u thuisbezorgd door een vaste bezorger in uw regio. Zo staat er wekelijks een vertrouwd gezicht voor uw deur.

DIëTEN EN VOEDINGS-GEWOONTEN
We houden graag rekening met uw eventuele dieet. Zo bieden we bijvoorbeeld zoutarme, glutenvrij en lactose-beperkte maaltijden aan. Zo kan iedereen van onze heerlijke gerechten genieten.
__________________________________

Hoe werkt het
Geniet u ook dagelijks zo van een heerlijke (warme) maaltijd, die gekookt is met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met uw dieet of voedingsgewoonte? Het kan zijn dat koken u (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk afgaat, u liever niet voor één persoon wilt koken of u bent herstellende. Het is dan fijn te weten dat u bij Eten met gemak terecht kunt. Een verse en lekkere maaltijd bij u thuis laten bezorgen is namelijk heel erg eenvoudig en snel geregeld bij ons.

Kies zelf uw maaltijden uit
Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht.

Tip: Wist u dat met onze verpakking, u zelf uw maaltijd thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de speklap en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld.
---------------------------------------------------

Kwaliteitsgarantie

Verse ingrediënten
Verse ingrediënten zijn de basis van onze heerlijke maaltijden. Onze gekwalificeerde koks koken de gerechten voor u op maat, houden rekening met eventuele dieetwensen en koken zo dat vitamines, voedingsstoffen en mineralen behouden blijven. Zo kunt u elke dag optimaal genieten van uw verse seizoensgebonden maaltijd.

Verpakking en etiket
U ontvangt uw maaltijden in een handige verpakking, boven op deze maaltijd vindt u het etiket. Hierop staat de naam van het gerecht, de allergenen informatie, houdbaarheidsdatum en een verwarminstructie.

Wist u dat met onze verpakking, u zelf uw maaltijd thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de speklap en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld. Zo kunt u eindeloos blijven variëren!

De beste kwaliteit
Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, daarom zijn wij HACCP-gecertificeerd. Dit is een voedselveiligheidscertificaat, die aantoont dat wij aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid voldoen. Daarnaast worden onze maaltijden wekelijks uitgebreid getest door onze kwaliteitsdienst. Op deze manier bieden we u een heerlijke maaltijd van de beste kwaliteit aan!
_____________________________________

MAALTIJDEN VOOR

 • serviceflats
 • thuiszorgorganisaties
 • welzijnsorganisaties
 • bedrijven