MFC de Oirsprong/gemeenschapshuis

In de Pollack 4
6438 GG
Oirsbeek
  • voor kwaliteit & gezelligheid
  • verenigingsactiviteiten
  • een ruim aantal zalen
  • een vergaderruimte tot 12 personen en een feestzaal met een capaciteit 400 personen
  • voorzien van vast podium, professioneel geluid en lichtapparatuur
046-4397616

Bedrijfsinfo

Welkom
Partycentrum de Oirsprong is geïntegreerd in het multifunctionele centrum 'De Oirsprong'.
De naam zegt men naar onze mening genoeg. Partycentrum de Oirsprong mag de oorsprong van veel activiteiten in Oirsbeek zijn.

Aan het partycentrum gekoppeld bevindt zich een sporthal. De situering van deze locaties biedt vele mogelijkheden en integreert sport, cultuur en ontspanning op een ideale manier. De organisatiestructuur van het geheel is van dien aard dat er een goede basis is gelegd voor een bloeiend verenigingsleven.
Veel verenigingen hebben hier dan ook al hun stek gevonden, maar er is genoeg gelegenheid voor nieuwe initiatieven.

De combinatie van de legio mogelijkheden moet in de toekomst ongetwijfeld gaan leiden tot een grote bekendheid in de directe omgeving en wellicht daarbuiten. Naast de verenigingsactiviteiten wordt het gehele centrum op commerciële wijze uitgebaat door een exploitant. Het houden van feesten, partijen, koffietafels, bruiloften, bedrijfsfeesten of bedrijfspresentaties behoren tot de mogelijkheid zonder dat daarbij de verenigingen in het gedrang hoeven te komen. Hierover meer verderop op deze site.

Met name de multifunctionaliteit, het overleg met andere partners in dit gebouw is van dien aard, dat dit nog meer uitzicht biedt op mogelijkheden, echter het zal de gemeenschap moeten zijn die deze kansen benut.
_______________________________

Sporthal
Direct aan het gemeenschapshuis gekoppeld bevindt zich de sporthal, waarin een 4-tal verenigingen hun activiteiten bedrijven, zowel op recreatieve wijze als op competitie niveau.

* Volleybal vereniging Vludoc
* Badmintonclub OSA
* Voetbalvereniging Adveo
* Handbalvereniging Zwart-Wit

Heeft u ook interesse om in de avonduren en / of weekenden sportief bezig te zijn, neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Verder kunnen er in de sporthal diverse evenementen georganiseerd worden zoals:

* rommelmarkten
* feesten van verenigingen.
* optredens van diverse bekende artiesten of groepen.
* toernooien voor bedrijven en instellingen.

Om bovenstaande op een goede manier te realiseren kunnen wij de sporthal inrichten met de benodigde evenementen- en partymaterialen.
Zelfs een afdekvloer is standaard aanwezig.
____________________________

Zalen
Mfc de Oirsprong beschikt over een ruim aantal zalen waarbij u mag denken aan een vergaderruimte tot 12 personen tot een feestzaal met een capaciteit 400 personen.
Hieronder treft u een aantal foto`s aan met een beknopte omschrijving. Uiteraard kunnen deze ruimten geheel naar uw wens worden ingericht en aangekleed.

De grote zaal, voorzien van vast podium, professionele geluid en licht apparatuur met een capaciteit tot 400 personen. Uitermate geschikt voor al uw feesten, bedrijfspresentaties etc.

De kleine zaal, uitermate geschikt voor de kleinere feesten, het geven van cursussen of het houden van grotere vergaderingen. Capaciteit tot 70 personen.

Het café gedeelte, zeer geschikt voor het houden van allerlei feesten al dan niet in combinatie met ons sfeervol ingerichte terras. Capaciteit 120 personen. I.c.m. met terras 350 personen.

Diverse zithoeken, leeshoek , sta tafels, een elektronisch dart en photoplay.

Kleine vergaderruimte, met uitzicht over de sport boulevard van Oirsbeek met een capaciteit tot 10 personen.

Grote vergaderruimte, met uitzicht over de sport boulevard van Oirsbeek met een capaciteit tot 20 personen.
______________________________

Feesten &Partijen
Voor het professioneel verzorgen van al uw feesten, partijen en evenementen bent u bij MFC de Oirsprong aan het juiste adres.
Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het compleet verzorgen van een:

* bruiloft
* verjaardag
* communiefeest
* babyborrel
* koffietafel

Uiteraard bent u als bedrijf ook van harte welkom voor het compleet laten verzorgen van uw bedrijfsfeest of presentatie.

Geheel naar uw wensen stellen wij uw pakket samen en bepalen vooraf de prijs van bv. koffietafel, consumpties en buffet.
Op deze manier komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.
Uiteraard weet u op deze manier vooraf exact wat u feest of evenement gaat kosten.

Al onze buffetten en maaltijden worden met de grootste zorg bereid in eigen keuken.