De Nieuwetijd Sjamaan

Etzenraderstraat 1
6454 AK
Jabeek
Sinds 2018
  • levenscoach en trainer
  • coaching en training
  • cursussen en workshops
  • shaman healing
  • lomi lomi massage
06-14378005
e-mail
website
Nanja Cremers en Peter Gulpers

Bedrijfsinfo

Lomi Lomi therapeutische masseur

Haar naam is Nanja Cremers .

Ik ben een Nieuwetijd Sjamaan en ik leef als een sjamaan. Evenals de seizoenen veranderen en onze cellen zich continue veranderen en vernieuwen blijf ik vol verwondering en nieuwsgierigheid mij continue vernieuwen en mijn leven dingen toevoegen die bijdragen aan een nieuwe kijk op het leven .

Ontwikkelen , nieuwsgierigheid , ontdekken , verwondering  , delen , hartverbinding , doorgeven , zijn zo van die woorden die in mijn hele wezen door resoneren .

Een vuurvrouw met een enorme hartverbinding naar het hele bestaan en ik gun  iedereen een happy bestaan. Zo leef ik ook in verbinding met mijn voorouders die mij bijstaan met raad en daad en waarvan ik dus een en ander heb mogen erven en ik leef in verbinding met de INCA voorouders .

Het leven houdt nooit op , enkel onze jas ( lees ons lichaam ) vergaat verder blijven we sterven en opnieuw geboren worden net als de jaargetijden in de natuur . In de herfst laten we los , in de winter verstillen we en keren naar binnen waardoor er stilte ontstaat en een soort van dood voelbaar is en zodra de lente weer in gang schiet wordt er weer opnieuw geboren en in de zomer mogen we in overvloed oogsten wat er in de lente gezaaid is.

Mijn starters quote is : Ieder mens heeft het recht op een happy bestaan, dat is ieders geboorterecht !

Detail info

Openingstijden

maandag van 9.00 tot 21.00 uur
dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur
woensdag van 9.00 tot 21.00 uur
donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
zondag van 9.00 tot 18.00 uur