Vermeulen Groep

Thermiekstraat 7
6361 HB
Nuth
Sinds 1974
  • aanleg, beheer, onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte
  • al sinds 1974 een begrip
  • staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerking en ontzorging
  • voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn wij een betrouwbare partner
  • die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat
  • alle benodigde specialismen in huis
045-5241416
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Profiel
De Vermeulen Groep is al sinds 1974 een begrip. Ons bedrijf staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerking en ontzorging. Wij zijn dé specialist en dé dienstverlener op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat. Ons bedrijf heeft alle benodigde specialismen in huis, de kracht en het succes zit daarbij in optimale samenwerking. In de gehele keten van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud, met multi- of monodisciplinaire contracten, wij zijn uw partner! Onze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen en omarmt veranderingen op de markt.

Onze missie
Onze missie is het beheren en duurzaam onderhouden van het wegennet. Wij zijn voor opdrachtgevers een betrouwbare partner die hen ontzorgt in het veilig, duurzaam en kwalitatief goed onderhouden van het areaal en de assets. Wij zijn voor onze medewerkers een goede werkgever die ruimte geeft voor (de ontwikkeling van) kwaliteit. Onze medewerkers worden gezien als het grootste kapitaal van de organisatie en weerspiegelen de kernwaarden van de organisatie in hun ambassadeurschap.

Onze visie
Het is de visie van de Vermeulen Groep om een zes-sterren infra-aannemer te worden. Dit houdt voor de Vermeulen Groep in; het hebben van een onderscheidende kwaliteit, het hebben van een hoge kennisgraad en duurzame initiatieven, alle facetten zelf in huis hebben om projecten volledig te managen en het functioneren met een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem.
_________________________

INTEGRAAL ONDERHOUD


 

ASSET MANAGEMENT

Detail info