A-Z Uitvaart

Hoofdstraat 31
6436 CB
Amstenrade
  • voor een echt persoonlijk afscheid naar uw wensen
  • tegen een scherpe prijs
  • wij verzorgen ook de muziek op elke lokatie
  • kantooradres: Socratesstraat 2 te Brunssum
  • van begin tot en met de uitvaart persoonlijk contact
  • vrijblijvende offerte
046-7370030
06-18336900 (bij overlijden)
e-mail
website
Monique en Anton Kleintjens

Bedrijfsinfo

A-Z uitvaart staat voor een echt persoonlijke uitvaart. U houdt van begin tot eind altijd persoonlijk contact met uw eigen uitvaartverzorger. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht óf en waar u verzekerd bent. In de rouwkamers van ons uitvaartcentrum kunt u uw eigen muziek afspelen/streamen en foto's afspelen. Ook met de huidige beperkende Coronamaatregelen, zijn er nog steeds mogelijkheden om een waardige uitvaart te houden. In ons uitvaartcentrum kunt u ook een afscheid in kleine kring houden, compleet met een "koffietafel". Indien gewenst verzorgen wijzelf de muziek- en maken wij foto's bij een afscheidsdienst op elke gewenste locatie. 
U kunt ook gebruik maken van het uitvaartcentrum/onze rouwkamers, als de uitvaart van uw dierbare door een andere/collega uitvaartondernemer is geregeld.  

Bij ons kunt u ook gratis uw eigen uitvaartwensen vóóraf bespreken en vastleggen. Tijdens dit persoonlijk gesprek - bij u thuis óf  in ons uitvaartcentrum - worden uw vragen beantwoord, uw wensen geïnventariseerd en verwerkt in een vrijblijvende offerte.   

Is het voor u toch net een stap te ver om met een uitvaartondernemer over uw eigen uitvaart te spreken, leg dan in ieder geval wél uw wensen gratis vast via:
A. Laatste Wens Online. Na registratie, kunt u uw Laatste Wensen - inclusief muziek,  foto's en filmpjes - gratis online opslaan/vastleggen en bewaren.
B. Ons Laatste Wens Formulier. Dit kunt downloaden via de button op de website.
    Zo kunt u uw Laatste Wens(en) op papier vastleggen.

Detail info