Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg

Op de Bies 70 (ingang poort 2)
6333 BZ
Schimmert
  • uw vijverspecialist, alles voor in en om uw vijver
  • een uitgebreid en hoogwaardig assortiment
  • aanleg en onderhoud
  • pompen en filters - koi's en andere vijvervissen - planten
  • ook sfeervolle en eigentijdse decoratie voor in en om uw huis
045-4042333
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Uw vijverspecialist, alles voor in en om uw vijver
Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid én hoogwaardig assortiment aan producten voor in en om uw vijver. Een ruime voorraad van producten is aanwezig.

U vindt onze zaak aan de rand van het mooie Schimmert, vlak naast het Pieterpad, en op een steenworp afstand van het gezellige Valkenburg.
______________________________

Alles voor uw vijver
U wilt uw vijver de aandacht geven en de zorg bieden die het verdient? Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg is uw vakman op het gebied van vijveraanleg en onderhoud. Daarnaast bieden wij u een zeer compleet assortiment pompen en filters in diverse merken en prijsklassen aan. Een grote collectie koi en andere vijvervissen vindt u bij ons binnen! Een ruime sortering zuurstofplanten, moeras- en waterplanten is natuurlijk aanwezig. De waterlelie, de kroon op uw vijver, is in alle maten en kleuren aanwezig.

Vijverclubs en verenigingen zijn van harte welkom! Wel graag even van te voren overleggen.

Sfeer in en om uw huis
Bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg vindt u ook een ruim assortiment aan sfeervolle en eigentijdse decoratie voor zowel in als om uw huis.

Outdoorkleding, stijlvol gekleed
Goed gekleed in de buitenlucht, topmerken in (wax)kleding van Hunter en Dubarry. Eersteklas laarzen van Dubarry en Aigle, schoenen van Blundstone, tassen van Dubarry en Bosboom zijn ook aanwezig. U heeft de keuze uit een ruime collectie hoeden en caps van o.a.Stetson, Australian en Skippies.

Zomer of winter, kwaliteit voel je altijd
Degelijkheid en stijl die je verwacht van topklasse producten. Ideaal voor ruiters, honden-liefhebbers en mensen die gewoon houden van het betere buitenleven!

Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, een klasse beter!
Ook bij slecht weer is onze sfeervolle zaak zeker een bezoekje waard. Overdekt winkelen, gratis parkeren, expertise, een vriendelijk woord, gezelligheid, gewoon zoals het hoort!

 

Detail info

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag van 12.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
zondag gesloten