Luijten Groep

Thermiekstraat 21
6361 HB
Nuth
  • staat voor totale ontzorging van onze opdrachtgevers
  • van ontwikkeling tot advies en van uitvoering tot nazorg
  • groentechniek
  • alle machines die u nodig heeft
  • creatief in buitenspelen
  • brandhout
045-5650711
e-mail
website
Remy Luijten

Bedrijfsinfo

OVER ONS
Luijten Groep staat voor totale ontzorging van onze opdrachtgevers. We bundelen onze krachten, werken samen en combineren de beste diensten van onze bedrijven zodat we van ontwikkeling tot advies en van uitvoering tot nazorg een maatwerk totaalpakket kunnen bieden.

Luijten Groep werkt dagelijks aan het verbeteren van haar diensten, luistert nauw naar haar opdrachtgevers en ziet het als uitdaging top kwaliteit te leveren voor een marktconform tarief binnen een zeer interessante en beweeglijke sector waarin ontwikkelingen razend snel gaan.

Heeft u een uitdaging? Laat het ons weten en maak kennis met onze passie! Alles in één hand…. dat ontzorgt!
______________________________

Luijten Groentechniek
Luijten Groentechniek is een dynamisch en energiek bedrijf, dat bestaat uit een team met groene vingers, harde werkers en knappe koppen. de oprichting in 2003 hebben we al menig project met plezier mogen ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden.

Equipment Service Zuid
Equipment Service Zuid is hét jonge bedrijf in Limburg voor machineservice. Bij ons kunt u terecht voor alle machines die u nodig heeft voor civiele techniek, groenvoorziening, reiniging, bouw en transport. Ontdek onze diversiteit aan mogelijkheden.

Greenspot &Co
Greenspot &Co wil door het realiseren van natuurspeeltuinen een bijdrage leveren aan de motorisch, sociaal-emotionele en geestelijke creatieve ontwikkeling van kinderen. Tevens leveren wij hiermee een positieve bijdrage aan de preventieve markt in de zorg.

Brandhout
Wij van Luijten Groentechniek zijn graag bewust bezig met het milieu. Uit, onder andere, de projecten die we doen, verzamelen we daarom hout om dit gezaagd en gekloofd aan te bieden als brandhout. Je koopt bij ons het hele jaar door brandhout voor je kachel.