Servimano Boom & Tuin

Pastoor Greijmansstraat 2
6451 BN
Schinveld
Sinds 2007
 • met passie uw bomen en tuin onderhouden!
 • tuinonderhoud
 • boomverzorging
 • een jonge, hardwerkende en betrokken man
 • die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat!
 • wij verzorgen ook brandhout
045-8882019
e-mail
website
Martijn van de Kleut

Bedrijfsinfo


BOOMVERZORGING
Heeft u bomen die vakkundig gesnoeid of gerooid moeten worden? Uw tuin is onze passie!

TUINONDERHOUD
Uw tuin mooi onderhouden en alle struiken en hagen gesnoeid? Bij ons bent u aan het juiste adres!

WIE IS MARTIJN?
Martijn is een jonge, hardwerkende en betrokken man die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat in uw tuin en met uw bomen!

CONTACT &INFO
Wilt u uw wensen met ons bespreken? Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
_______________________________

Boomverzorging
We beoordelen eerst de gezondheid van de boom (Visual Tree Assessment) en overleggen met u wat de beste manier en de beste periode van het jaar is om de boom te snoeien. Voor het snoeien en rooien worden afvangtechnieken gebruikt, zodat de takken met beleid op de grond komen. Daarna wordt het grootste deel vaak versnipperd met een hakselaar.kortzijn wij in het bezit van...


BOOMVERZORGING
Heeft u bomen die vakkundig gesnoeid of gerooid moeten worden? Uw tuin is onze passie!

TUINONDERHOUD
Uw tuin mooi onderhouden en alle struiken en hagen gesnoeid? Bij ons bent u aan het juiste adres!

WIE IS MARTIJN?
Martijn is een jonge, hardwerkende en betrokken man die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat in uw tuin en met uw bomen!

CONTACT &INFO
Wilt u uw wensen met ons bespreken? Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
_______________________________

Boomverzorging
We beoordelen eerst de gezondheid van de boom (Visual Tree Assessment) en overleggen met u wat de beste manier en de beste periode van het jaar is om de boom te snoeien. Voor het snoeien en rooien worden afvangtechnieken gebruikt, zodat de takken met beleid op de grond komen. Daarna wordt het grootste deel vaak versnipperd met een hakselaar.kortzijn wij in het bezit van een professionele hakselaar die zelfs door een deur van 85 cm kan. Mocht u de wortels ook nog verwijderd willen hebben, dan kan dit met een wortelfrees. Uiteraard kunnen we bij alle werkzaamheden zorgen voor het afvoeren van alle afval, zodat u er geen omkijken aan hebt.

Tuinonderhoud
Wij snoeien lange hagen of grotere struiken weer terug tot de gewenste hoogte en breedte. Daarnaast brengen we struiken en lage haagjes weer in vorm, zoals buxus of taxus. Maar ook periodiek onderhoud kunnen we uitvoeren, zoals groot onderhoud en opschoonwerkzaamheden, lente- en/of winterbeurten. Indien gewenst leveren we de materialen en zorgen wij bij alle werkzaamheden voor het afvoeren van alle afval, zodat u er geen omkijken aan hebt. Staan uw wensen hier niet bij? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn u graag van dienst!
______________________________

Mijn naam is Martijn van de Kleut
Martijn van de Kleut is de drijvende kracht binnen Servimano Boom &Tuin en wordt ondersteund door zijn echtgenote Nadja. Als auto-monteur kwam hij erachter dat dit niet echt zijn passie was. Toen zijn vader in 2002 een hoveniersbedrijf begon nam Martijn de stap naar de groene sector. Van zijn vader leerde hij de kneepjes van het vak en deed veel ervaring op. Van kinds af aan heeft Martijn al een klik met de natuur.
Na het pensioen van zijn vader in 2007 schaarden een groot aantal klanten zich achter Martijn en besloot hij zijn eigen bedrijf Servimano op te richten. Naast tuinonderhoud breidde hij een aantal jaren zijn diensten uit met timmer-/onderhoud- &reparatie werkzaamheden. Deze tak viel weg, want Martijn realiseerde zich dat zijn echte passie in de natuur lag: het liefste in en om de bomen. Hij besloot daarom van zijn hobby zijn werk te maken: het verzorgen van bomen.
In zijn vrije tijd is hij maatschappelijk betrokken bij scouting, eerst jarenlang als leider bij de diverse leeftijdsgroepen, nu als ondersteuner voor de groepen. Binnen scouting heeft hij veel kunnen overdragen aan de jeugd. Daarnaast is hij graag bezig met bushcraft en andere survival-activiteiten. Het sleutelen aan Landrover auto's geeft hem voldoening, om vervolgens met de auto Greenlane-ritten te rijden. Zowel bij bushcraft als Greenlane-rijden staat respect voor de natuur voorop.
Binnen het bedrijf wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe kennis en de juiste gekeurde materialen. In de afgelopen jaren heeft Martijn diverse certificaten van European Tree Worker gehaald en voldoet hij aan de VCA normen. Dit is een keurmerk dat veiligheid van werken en de gebruikte materialen waarborgt. Klik hier voor alle certificaten.
Martijn wordt ondersteund door zijn vrouw Nadja die met veel plezier klanten te woord staat.
Martijn van de Kleut is een jonge, hardwerkende en betrokken man die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat in uw tuin en met uw bomen!
Wilt u meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen uw wensen bespreken.
________________________________

Servimano: met passie uw bomen en tuin onderhouden
Het woord Servimano komt uit de Italiaanse taal en betekent grofweg ‘de handen die dienen'. Dat is de kernwaarde van het bedrijf, gespecialiseerd in tuinonderhoud en boomverzorging. Naast dienstbaarheid kenmerkt Servimano zich door trouw te blijven aan een aantal pijlers;

 • persoonlijk contact met de klant
 • aandacht voor de wensen van de klant waarbij wij eerlijk en onderbouwend adviseren
 • maatwerk met gekwalificeerde service
 • investeren in de nieuwste kennis en materialen
 • respect, kennis en kunde voor een goede gezondheid van boom en tuin


Met als resultaat veel tevreden klanten waarvan een groot deel jaarlijks terugkomt. Wij zijn 2007 gevestigd in Amstenrade en werkzaam in Zuid-Limburg &omstreken.

Persoonlijk uw wensen bespreken
Graag komen wij kosteloos bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Ook zullen wij dan uw tuin/boom bekijken en kunnen beoordelen, waarna wij uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Hierna bieden wij u een vrijblijvende offerte aan en horen graag of u wilt samenwerken met ons.

Detail info