Wetzels Groen

Oude Markt 4
6365 CJ
Schinnen
  • voor tuinbeleving
  • voor een compleet nieuwe tuin of zwembad
  • ook voor de technische aspecten
  • voor kwaliteit en een eerlijk advies
  • vanaf het eerste idee tot maandelijkse of seizoensgebonden werkzaamheden
  • showroom: Vogelzankweg 179, Landgraaf
06-59566077
e-mail
website
Thijs Wetzels

Bedrijfsinfo

Realiseren van een compleet nieuwe tuin of aanleg van een zwembad? Wij kunnen alles.

Wetzels Groen is een hoveniersbedrijf, maar we kunnen meer dan ‘alleen groen’. De technische aspecten die komen kijken bij de aanleg van een luxe tuin hebben wij ook in huis. Voor de expertise die we niet zelf hebben, sluiten we fijne samenwerkingspartners aan. Alles om de klant van de beste kwaliteit te kunnen voorzien.

Waarom kiezen voor Wetzels Groen?

Als je kiest voor kwaliteit en eerlijk advies, kies je Wetzels Groen. Doordat we willen werken met kwaliteitsvolle materialen kunnen we een duurzame tuin voor u aanleggen. Door deze keuze zijn we (meestal) niet de goedkoopste, maar wel de beste keuze voor een tuin waar u vele jaren plezier aan zult beleven. We zullen hier altijd een eerlijk advies in formuleren, vanuit expertise die we in huis hebben of die we halen bij fijne samenwerkingspartners.

Tuinaanleg en verzorging

We houden ons graag bezig met het hele proces: vanaf het eerste idee tot maandelijkse of seizoensgebonden werkzaamheden. Bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar.

Zwembadaanleg

Wilt u genieten van een vakantiegevoel in eigen tuin? Kies dan voor de aanleg van een zwembad in uw tuin. Voor meer informatie over te soorten zwembaden en bijbehorende kosten, neem contact met ons op.

Complete tuin projecten

De aanleg van een complete, luxe tuin is een project waar wij de perfecte kandidaat voor zijn. Altijd 1 aanspreekpunt en een vast team dat voor u klaarstaat gedurende ieder project. Vanuit een duidelijke offerte worden werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. U weet altijd waar u aan toe bent.

Detail info