Hefco

Groot-Haasdal 26
6333 AW
Schimmert
  • heftruckcursussen en veiligheidsoplossingen
  • uw betrouwbare partner
  • al ruim 20 jaar ervaring
  • in-company of bij Hefco
  • standaard- en maatcursussen
  • met praktijkgerichte aanpak
045-4049299
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Hefco Opleidingen heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van veiligheidscursussen. Deze cursussen kunnen in-company worden gegeven. Indien dit niet te realiseren is, kan de cursus natuurlijk ook op de eigen opleidingslocatie van Hefco plaatsvinden.

Hierbij kan een onderscheid worden gemaakt tussen de standaard cursussen en de maatwerk cursussen. Maatwerkcursussen kunnen geheel worden ontwikkeld volgens de specifieke wensen van het bedrijf.

Om onze eigen kwaliteit op een hoog niveau te behouden is Hefco Opleidingen ISO 9001 gecertificeerd.

Wij streven naar een grote klanttevredenheid. Dit proberen wij te bewerkstelligen door een flexibele houding tegenover onze klanten aan te nemen en zo snel en adequaat mogelijk alles te regelen zodat u als bedrijf er zo weinig mogelijk hinder en werk aan ondervindt.

Indien gewenst kunnen de cursussen ook in de avonduren of op zaterdag worden verzorgd. Cursussen kunnen in het Nederlands, Engels en Duits worden gegeven. Het theorie-examen kan mondeling worden afgenomen.

Hefco draagt middels het geven van veiligheidscursussen bij tot het beperken van risico's in de arbeidsomgeving. Het scherpt het veiligheidsbewustzijn en de werkhouding van de medewerkers aan. Opleidingen verkleinen de kans op arbeidsongevallen en motiveert arbeiders in hun werkzaamheden.

Een veilige werkomgeving is zowel de verantwoordelijkheid van de werkgever als de werknemer. Onze praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat de kennis die men opdoet tijdens de cursus, ook meteen professioneel is toe te passen. De cursussen kunnen worden aangepast aan de werksituaties en werkuren binnen uw bedrijf zodat er zo weinig mogelijk oponthoud is binnen het arbeidsproces.

Detail info