Big Bags and Liners

Hommerterhof 12
6436 ED
Amstenrade
  • adres: Prins Mauritslaan 7 te Beek
  • wij distribueren Big Bags & Liners!
  • uitsluitend op Fair Trade basis
  • in alle kleuren die u maar kunt bedenken, ook transparante BigBags
  • in de voedings, chemische-industrie, granulaten, substraten, en nog veel meer producten
  • ook maatwerk
06-10903472
e-mail
website
Ron Droog

Bedrijfsinfo

Zoals de naam al doet vermoeden distribueren wij Big Bags & Liners! Wij laten die voor u produceren door producenten die uitsluitend op Fair Trade basis werken.

Big bags kunnen worden geleverd in alle kleuren die u maar kunt bedenken, ook transparante Big Bags! Big bags kunnen worden ingezet in de voedings, chemischeindustrie, granulaten, substraten, en nog veel meer producten worden verpakt en vervoerd in F.I.B.C.'s (Flexible Inntermediate Bulk Containers) Big Bags met een liner van PE of Aluminium behoren ook tot ons leveringsprogramma, foodgrade, cleanroom en overige tailormade producten vinden hun weg naar onze relaties.

Als er iets nieuws (Tailor made) geproduceerd moet worden, of u vraagt zich af of wij u kunnen helpen met een oplossing voor uw uitdaging of nieuw toepassingsgebied. Laat het ons alstublieft weten, want juist hier zijn wij ook naar op zoek en kan de synergie tussen u en ons naar een hoger niveau gelift worden. in de loop der jaren zijn dan ook al diverse niche producten ontstaan waar onze relaties en wij gezamenlijk onze energie in gestoken hebben en waaruit prachtige producten zijn ontstaan. Het draait uiteindelijk dan ook allemaal om de samenwerking, met u als partner en ons als leverancier en onze producenten die gevestigd zijn over de hele wereld. Al onze gelieerde producenten werken op een Fair Trade model, dit betekend voor onze relaties dat zij mede investeren in human en social investment, waardoor er een duidelijke win/win situatie ontstaat voor alle betrokken partijen. We doen het graag en we doen het graag goed omdat dat gewoon het prettigst werken is en de omgang met elkaar dan ook nog eens een stuk leuker is.

Het samenwerken wordt heel simpel bereikt door de door u bekende en gevraagde zaken, zoals prijs, kwaliteit en leveringen van de producten, echter wordt dit aangevuld met zaken als logistieke services, maatwerk, snelheid en service. Terugkomend op de prijs kunnen wij gerust zeggen dat deze scherp is en zal blijven, onze geteste en gekeurde producten worden op tijd geleverd met ook nog eens een mogelijkheid tot afroep, als u gebruik wilt maken van onze logistieke dienstverlening.

Het maatwerk programma geschiedt uitsluitend in een persoonlijk overleg en contact waarbij u verbaast zult zijn over de snelheid en het service niveau.
Wij gaan er dan ook vanuit dat uiteindelijk onze wegen elkaar zullen kruisen in de toekomst, als u nu al geen partner bent.
Ons motto is dan ook - Investment Provides Quality -

Detail info