Conform Vertaaldiensten

Viel 24
6456 AT
Bingelrade
Sinds 2014
  • beëdigd vertaler Frans↔Nederlands en jurist
  • juridische documenten
  • zakelijke dienstverlening
  • toerisme
  • Franse les
046-8505980
06-27862635
e-mail
website
Resie Eywoudt-Douven

Bedrijfsinfo

Wilt u als ondernemer graag een soepel lopende correspondentie met uw Franstalige klanten en/of leveranciers, maar levert de taalbarrière problemen op? Komt u niet verder in een procedure of regeling omdat een instantie een vertaling van een document verlangt? Bent u op zoek naar een professional die juridische documenten correct en met oog voor detail kan vertalen vanuit of naar het Frans? Graag ben ik u van dienst.

Mijn naam is Resie Eywoudt-Douven. Ik ben beëdigd vertaler Frans <-> Nederlands en jurist. Ik ben beëdigd voor deze talencombinaties bij de Rechtbank Limburg te Maastricht en ingeschreven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder nummer 5351.

Via mijn bedrijf Conform Vertaaldiensten is de vertaling van uw document in goede en vertrouwde handen. Uw document wordt met precisie en met oog voor detail vertaald. Hierbij wordt rekening gehouden met culturele verschillen en verschillen in rechtssystemen en bijbehorende terminologie. Het resultaat is een professionele vertaling die ervoor zorgt dat u als ondernemer of als particulier weer vlot verder kunt.

Detail info